Αρχική Πολιτική Στην Βόρεια Εύβοια περιόδευσε ο Δημήτρης Αλεξίου

Στην Βόρεια Εύβοια περιόδευσε ο Δημήτρης Αλεξίου

78
0

Ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του “ΜεΡΑ25 – Συμμαχία για τη ρήξη” Δημήτρης Αλεξίου περιόδευσε την Ιστιαία και επισκέφτηκε Τράπεζα Πειραιώς, ΕΦΚΑ και Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης Ιστιαίας.

Κατά την επίσκεψη διαπίστωσε τις διαχρονικές ευθύνες τόσο των σημερινών όσο και των παλαιότερων κυβερνώντων, αφού με αυτές τις πολιτικές τους ευθύνονται για την αποψίλωση απο επιστημονικό προσωπικό (ελλείψεις σε ειδικότητες κτηνιάτρου και γεωπόνου του Δημοσίου). Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο υπάλληλοι που παραμένουν είναι διοικητικών καθηκόντων.

Χωρίς επιστημονική υποστήριξη και οι υπηρεσίες στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. ¨Με αυτές τις βασικές ελλείψεις πως θα ανακάμψουν κτηνοτροφία- γεωργία – μελισσοκομία μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2021, όταν παραμένουν υποστελεχωμένα και τα Δασαρχεία Ιστιαίας και Λίμνης από μόνιμους δασολόγους; Φτάνει πια με τον εμπαιγμό. Απαιτούμε και διεκδικούμε:

  • Άμεσους μόνιμους διορισμούς γεωπόνων –κτηνιάτρων -δασολόγων σε όλο το Νομό.
  • Ικανοποίηση των αιτημάτων των δασεργατών – ρετσινάδων για την φροντίδα του νέου δάσους και τη συγκράτηση του κόσμου στη περιοχή.
  • Ειδικό Πρόγραμμα πραγματικής Ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας. Με πραγματική διαβούλευση με τον κόσμο της περιοχής .Όχι σαν το φιάσκο του διαζώματος κ. Μπένου.

Αισιοδοξούμε στην υπερψήφιση του ψηφοδελτίου μας για μια ισχυρή παρουσία στη Βουλή.¨

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr