Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2022 συμμετείχε το Επιμελητήριο Εύβοιας, φιλοξενώντας ευβοϊκές επιχειρήσεις στο εκθεσιακό περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στην Διεθνή Έκθεση που πραγματοποιείτε από τις 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. το Επιμελητήριο – στηρίζοντας έμπρακτα και σταθερά την ευβοϊκή επιχειρηματική εξωστρέφεια – κάλυψε σημαντικό μέρος της συμμετοχής των κάτωθι Μελών του: ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ, CAR N MOTION CARRENTAL & INSURANCE CONSULTING A.E., ΜΠΟΥΤΣΑΞΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Στο πλευρό των ευβοϊκών επιχειρήσεων και στην προσπάθεια προβολής τους, στάθηκε εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών Αντώνης Νταβαρίας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει – με ανώτατα πολιτικά στελέχη – για την τόνωση της επιχειρηματικότητας κάτω από τις παρούσες συνθήκες και τις διεθνείς αλλαγές. Μεταξύ άλλων με τον Υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για τη δημοσιονομική πολιτική Θόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο και τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, πρ. Προέδρο της ΕΣΕΕ, Βασίλη Κορκίδη.

Η φετινή διοργάνωση, λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχθηκε μέσα από το θεσμό της Τιμώμενης Χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσδοκώντας την ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών τους σχέσεων.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr