Έπεσε την Κυριακή Ιούνιου 2022 η αυλαία στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Την άνοδό της πανηγυρίζει η ομάδα της Χαλκίδας.

Στον 6ο όμιλο ο ΑΟ Χαλκίς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναργειακό και εξασφάλισε τον προβιβασμό του στην παραπάνω κατηγορία, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη βαριά ήττα (5-2) του Απόλλωνα Ευπαλίου στο Μοσχάτο.

Το δημοτικό γήπεδο της Χαλκίδας ήταν κατάμεστο από φιλάθλους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ομάδας για την στήριξη των παικτών.

Η βαθμολογία:

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 14

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 12

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 10

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 9

ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ 7

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ 5

ΑΙΟΛΟΣ 0

Η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα δήλωσε για την σημερινή νίκη:

Θερμά συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα του Α.Ο Χαλκίς, που μετά από μια επιτυχημένη πορεία, ανέβηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους παράγοντες και κυρίως στον υπέροχο κόσμο, που αγκαλιάζει την ομάδα της Χαλκίδας και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Η επιτυχία αυτή μας δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για τη στήριξη της ομάδας, ειδικά ως προς τις υποδομές και τους αθλητικούς χώρους. Στον Δήμο Χαλκιδέων ήδη εκπονούμε μελέτη για την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε δυνατά και την επόμενη χρόνια.

Συγχαρητήρια επιστολή Θ. Ζεμπίλη για άνοδο του Α.Ο.Χαλκίς στη Γ΄ Εθνική

Το ιστορικό αθλητικό σωματείο του Α.Ο. Χαλκίδας επέστρεψε με θριαμβευτικό τρόπο στη Γ΄ Εθνική. Συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητικό τιμ, Διοίκηση και φιλάθλους για αυτή τη σπουδαία επιτυχία. Είμαι πεπεισμένος οτι με ενότητα και με τον κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα μας θα συνεχίσει να σημειώνει επιτυχίες και να μας κάνει περήφανους!

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr