Αρχική Οικονομία Στη Χαλκίδα η συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, για τα 90 χρόνια...

Στη Χαλκίδα η συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, για τα 90 χρόνια του Επιμελητηρίου Ευβοίας

65
0

Αρχική/Οικονομία/Στη Χαλκίδα η συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, για τα 90 χρόνια του Επιμελητηρίου Ευβοίας

  • Επιμελητήριο Εύβοιας

Η επιμελητηριακή κοινότητα θα βρεθεί στη Χαλκίδα για να συνεδριάσει, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, με την ευκαιρία των επετειακών εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια πορείας και δράσεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Η διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος θα ξεκινήσει στις 18:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας, κ Ιωάννης Γεροντίτης, θα κάνει εισήγηση με τίτλο: «Η συμβολή της σύγχρονης επιχειρηματικότητας στην ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας» ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, κ Ιωάννης Μασούτης, θα απευθύνει ομιλία σχετικά με τους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και το νέου ΕΣΠΑ. Ο κ. Μασούτης, θα αναφερθεί εκτενώς στη δίκαιη φορολογική πολιτική των επιχειρήσεων από την πολιτεία, την ισόρροπη αξιοποίηση πόρων και το ρόλο τον οποίο θα κληθεί η ΚΕΕΕ να διαδραματίσει το προσεχές διάστημα. Ως είθισται, θα υπάρχουν χαιρετισμοί επισήμων, καθώς και τοποθετήσεις προέδρων και εκπροσώπων Επιμελητηρίων και λοιπών φορέων.

Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη τύπου προέδρων ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννη Μασούτη, και Επιμελητηρίου Ευβοίας, κ. Ιωάννη Γεροντίτη.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr