Αρχική Πολιτική Στα χωριά του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων περιόδευσε ο Σπύρος Πνευματικός

Στα χωριά του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων περιόδευσε ο Σπύρος Πνευματικός

76
0

Αρχική/Πολιτική/Στα χωριά του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων περιόδευσε ο Σπύρος Πνευματικός

Σειρά επισκέψεων σε περιοχές του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων πραγματοποίησε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός την Πέμπτη 20 Απριλίου.

Αρχικά, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ψαχνών, όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή του ΚΥ, κ. Νίκο Δήμου, τους γιατρούς και το προσωπικό καθώς και ασθενείς και τόνισε την τεράστια σημασία της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για την πρόληψη σοβαρών νοσημάτων.

Στη συνέχεια, ο κ. Πνευματικός επισκέφθηκε τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών στα Ψαχνά, όπου, ενόψει και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου την 1η Μαΐου, παρέδωσε εξοπλισμό για χρήση από τους εθελοντές (ασυρμάτους και κυάλια). Ο βουλευτής συνεχάρη τον επικεφαλής καθώς και τα μέλη του Κλιμακίου για τη διαρκή προσφορά τους σε κάθε δύσκολη στιγμή της Εύβοιας και εξέφρασε την ελπίδα ο νέος αυτός εξοπλισμός να συμβάλλει στο σημαντικό έργο τους.

Επόμενος σταθμός ήταν οι εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑ στα Ψαχνά, όπου ο κ. Πνευματικός συνομίλησε με το διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό καθώς και τους εργαζομένους.

Ακολούθησε περίπατος στα Ψαχνά, όπου ο βουλευτής συζήτησε με κατοίκους για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, ενώ επισκέφθηκε και τοπικές επιχειρήσεις. Συναντήθηκε, επίσης, με μέλη του εργατικού σωματείου της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι του μετέφεραν την ανησυχία τους για το τί μέλλει γενέσθαι με την εταιρεία. Ο κ. Πνευματικός ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα και τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την προστασία των εργαζομένων.

Ο βουλευτής επισκέφθηκε, στη συνέχεια, τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ψαχνών, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Καλαβρή και μέλη της οργάνωσης, με κεντρικό θέμα συζήτησης τον εκλογικό αγώνα ενόψει της 21ης Μαΐου. Ο κ. Πνευματικός εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών και ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στον Πισσώνα, τον Πούρνο και την Τριάδα, όπου ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το ιστορικό αρχοντικό Κριεζώτη, ένα πραγματικό ‘κόσμημα’ για την περιοχή.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr