Αρχική Πολιτική Σοφία Νικολάου: Πόρισμα 169 σελίδων του ΣΔΟΕ φέρεται να αθωώνει

Σοφία Νικολάου: Πόρισμα 169 σελίδων του ΣΔΟΕ φέρεται να αθωώνει

79
0

Αρχική/Πολιτική/Σοφία Νικολάου: Πόρισμα 169 σελίδων του ΣΔΟΕ φέρεται να αθωώνει

Ολοκληρωμένο πόρισμα 169 σελίδων, έχει συντάξει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και βρίσκεται στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα, το οποίο φέρεται να αθωώνει την πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Σοφία Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία για τις συμβάσεις που υπογράφηκαν την περίοδο της πανδημίας καθώς και το κρίσιμο έγγραφο της Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων που ήλεγξε τα πάντα και αποφάνθηκε ότι όλες οι συμβάσεις είναι απολύτως νόμιμες.

Υπάρχουν επίσης και οι αναφορές του Ελεγκτικού Συνεδρίου που βρήκε καθ όλα νόμιμες τις συμβάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι από το συγκεκριμένο πόρισμα απομονώθηκαν και δημοσιεύτηκαν 4 – 5 οι οποίες εμφανίζουν μια ασάφεια ως προς τις τιμές του υγειονομικού υλικού που πήρε μετά από διαγωνισμούς η Γενική Γραμματεία.

Η κ. Νικολάου, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζητεί την αποπομπή της από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια, θα καταθέσει μηνύσεις κατά υπαλλήλων των ΣΔΟΕ που έκαναν τη διαρροή.

Για τους υπαλλήλους υπάρχει ήδη ποινική δικογραφία που συνέταξε ο προϊστάμενος της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρ. Μπαρδάκης. Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι σήμερα μία υπάλληλος κλήθηκε σε απολογία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας Σοφία Νικολάου το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου θα καταθέσει αγωγή και μήνυση κατά των Πολάκη και Μπαξεβάνη. Επίσης θα ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Πηγή: www.newsbomb.gr

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr