Αρχική Πολιτική Σοφία Νικολάου για Πολάκη: «Με καθιστά στόχο για τρομοκράτες και ποινικούς»

Σοφία Νικολάου για Πολάκη: «Με καθιστά στόχο για τρομοκράτες και ποινικούς»

88
0

Αρχική/Πολιτική/Σοφία Νικολάου για Πολάκη: «Με καθιστά στόχο για τρομοκράτες και ποινικούς»

Με δύο αναρτήσεις της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, απάντησε σε όσα δημοσίευσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σχετικά με την αγορά ακινήτου το 2021.

Η κα Νικολάου μιλά για χρυσαυγιτισμό που δεν έχει τέλος και σημειώνει ότι «όλα τα περιουσιακά της στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτει και ελέγχεται γι’ αυτά».

Στην ανάρτησή της καλεί επίσης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αναμετρηθούν στα δικαστήρια χωρίς την προστασία της βουλευτικής του ασυλίας, επισημαίνοντας «Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν»

Αναλυτικά σημειώνει:

«Το προσωπικό μένος του Πολάκη εναντίον μου, δεν σταματά ούτε τώρα που διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάλαβαν ότι ο χρυσαυγιτισμός του εθνικού πέτσακα δεν έχει τέλος.
Με κατηγορεί γιατί αγόρασα σπίτι επειδή το 2021 και το 2022 γεννήθηκαν τα δύο μου παιδιά και ήθελα μετα από 20 και πλέον χρόνια δικηγορίας να τους εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή.
Αγόρασα αυτό το σπίτι πουλώντας άλλο στο Κολωνάκι και παίρνοντας υψηλότατο δάνειο το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια.
Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτω και που ελέγχομαι γι’ αυτά.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr