Αρχική Πολιτική Σ. Κεδίκογλου: Ορόσημο για την τοπική οικονομία η επένδυση της Club Med...

Σ. Κεδίκογλου: Ορόσημο για την τοπική οικονομία η επένδυση της Club Med στο Γρεγολίμανο

95
0

Αρχική/Πολιτική/Σ. Κεδίκογλου: Ορόσημο για την τοπική οικονομία η επένδυση της Club Med στο Γρεγολίμανο

Ορόσημο για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και για μελλοντικές επενδύσεις, χαρακτήρισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου την εμβληματική επένδυση του διεθνούς ξενοδοχειακού Ομίλου Club Med στο Γρεγολίμανο της βόρειας Εύβοιας, κατά τη σημερινή παρουσίαση για την πρόοδο των εργασιών.

Τον κ. Κεδίκογλου υποδέχτηκαν σημαίνοντα στελέχη του Ομίλου από το Παρίσι και ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις και τους χώρους όπου πραγματοποιούνται τα έργα ανάπλασης και επέκτασης.

Ενημερώθηκε εκτενώς για την ολοκλήρωση με μεγάλη επιτυχία της πρώτης φάσης της επένδυσης για να ακολουθήσει, μετά το πέρας της τουριστικής σεζόν, και η επόμενη με χρονικό ορίζοντα τους θερινούς μήνες του 2024.

Συγκεκριμένα, με την επένδυση αυτή πρόκειται να υλοποιηθούν τα εξής:
• Δημιουργία 27 νέων bungalows συνολικής δυναμικότητας 160 κλινών
• Δημιουργία SPA
• Επέκταση Εστιατορίου
• 2 νέες πισίνες
• Δημιουργία νέου bar
• Επέκταση δωματίων προσωπικού με τη δημιουργία κτιριακών εγκαταστάσεων για τη στέγαση 80 επιπλέον εργαζομένων
• Πλήρης ανακαίνιση του συνόλου των υφιστάμενων δωματίων του Ξενοδοχείου
• Ενεργειακή αναβάθμιση του Ξενοδοχείου

Συνολικά δρομολογείται επέκταση περί των 5.500m2 δομήσιμης επιφάνειας, ενώ το συνολικό ύψος της επένδυσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα €30.000.000, με παράλληλη σημαντική ενίσχυση της απασχόλησης στην περιοχή, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της Ξενοδοχειακής Μονάδας.

Ο ΥφΑΑΤ συνεχάρη τους εκπροσώπους της εταιρείας για τη δυναμική του Club Med και επισήμανε την οικονομική στήριξη που προσφέρει στον τόπο τα τελευταία 45 χρόνια που δραστηριοποιείται στη βόρεια Εύβοια. «Είναι πολύ σημαντικό ο τόπος μου να διαθέτει μια τέτοια εμβληματική τουριστική εγκατάσταση. Αυτή η επένδυση, συμπαρασύρει το σύνολο του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και αποτελεί τοπόσημο και σημαντικό πόλο έλξης για τον τουρισμό», τόνισε.

Με τη σειρά τους, τα στελέχη της εταιρείας αναφέρθηκαν στην αμέριστη και συνεχή αρωγή του κ. Κεδίκογλου στις δραστηριότητες του Club Med, υπογραμμίζοντας το ενδιαφέρον του για την περιοχή.

Στη παρουσίαση συμμετείχαν ο Διευθυντής Marketing Ευρώπης-Αφρικής κ. Todd Julie, η Υπεύθυνη Τουριστικού Προϊόντος Θερινών Resort κ. Ariane Tournier, ο Project Manager & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ευρώπης-Αφρικής κ. Salvatore Filetti, η Manager Ψηφιακών Εμπειριών κ. Severine Merit, ο Construction Manager Ευρώπης-Αφρικής κ. Pierre Lallier, η Construction/Project Manager κ. Alexia Le Fur, η Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Ευρώπης-Μέσης Ανατολής-Αφρικής κ. Marine Jannot, ο Manager Τουριστικού Προϊόντος & Εμπειριών κ. Raphaelle Chiapolino, η Αναλύτρια Ανάπτυξης κ. Mathilde DeBona, ο Διευθυντής Έργων Νότιας Ευρώπης κ. Arny Aiolf και η πρόεδρος της TechKM S.A. που έχει αναλάβει την εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης και το Project Management της επένδυσης κ. Αφροδίτη Καρτελιά.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr