Αρχική Πολιτική Πρωτοβουλία Σ. Κεδίκογλου για την ενεργοποίηση νέας ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κάρυστος–Ραφήνα

Πρωτοβουλία Σ. Κεδίκογλου για την ενεργοποίηση νέας ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κάρυστος–Ραφήνα

62
0

Αρχική/Πολιτική/Πρωτοβουλία Σ. Κεδίκογλου για την ενεργοποίηση νέας ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κάρυστος–Ραφήνα

Η ενίσχυση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Νότιας Εύβοιας με το λιμάνι της Ραφήνας, δρομολογείται άμεσα έπειτα από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμου Κεδίκογλου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα, σε σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥΝΑΝΠ παρουσία του Διευθυντή Υφυπουργού ΝΑΝΠ κ. Διονύσιου Πρεβεζάνου, του Διευθυντή του ΥφΑΑΤ κ. Ανδρέα Θεοφίλου (Υποναύαρχος του Λιμενικού ε.α,) εκπροσώπων και επαγγελματικών φορέων του Δήμου Καρύστου και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων από τη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών επισημάνθηκε η αναγκαιότητα επέκτασης των θαλάσσιων δρομολογίων της Ν. Καρυστίας προς ικανοποίηση του χρόνιου αιτήματος της τοπικής κοινότητας.

Με την εκκίνηση της νέα ακτοπλοϊκής σύνδεσης που θα αφορά στα λιμάνια Ραφήνας και Καρύστου με προορισμούς σε νησιά των Κυκλάδων, θα εξυπηρετείται το επιβατικό κοινό της Ν. Εύβοιας με τακτικά δρομολόγια από και προς το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι στην Αττική.
Επισημαίνεται ότι η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο και η εξέταση του αιτήματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο επικείμενο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr