Αρχική Οικονομία Πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το 1ο Γυμνάσιο...

Πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το 1ο Γυμνάσιο και τα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χαλκίδας

68
0

Αρχική/Οικονομία/Εκπαίδευση/Πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το 1ο Γυμνάσιο και τα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χαλκίδας

Μία σειρά συνεργατικών δράσεων είχε τη σχολική χρονιά 2022-2023 το τμήμα Β2 του σχολείου μας, συνεχίζοντας τις περσινές συναντήσεις με τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χαλκίδας, Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ν. Εύβοιας, στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Εμψυχωτές και συντονιστές της δράσης αυτής ήταν οι εκπαιδευτικοί: Ανθίππη Σκυριώτη και Ιωάννης Τσαούσης του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας και η κ. Γιώτα Βογιατζή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Οι μαθητές έπαιξαν, αθλήθηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και συνεργάστηκαν με όρεξη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά ταυτόχρονα ίσοι. Κατά την τελευταία συνάντηση, στα μέσα Μαΐου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας με αφορμή την Ολυμπιακή Εβδομάδα και με την προτροπή της καθηγήτριας Φ.Α και υποδιευθύντριας του ΕΕΕΕΚ,κ. Γιώτας Βογιατζή, οι μαθήτριες Αναστασία Ζούδιαρη και Σαββίνα Καραμπούλη του Β2 συνεργάστηκαν με μαθητές και μαθήτριες του ΕΕΕΕΚ για τη δημιουργία ενός ψηφιδωτού με θέμα τους Ολυμπιακούς Κύκλους. Το έργο υποβλήθηκε ως συμμετοχή σε διαγωνισμό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και απέσπασε το 1ο βραβείο. Η απονομή των βραβείων έγινε την Τετάρτη 7/6/2023 στο Μέγαρο της ΕΟΕ.

Τα κορίτσια δήλωσαν μετά τη βράβευσή τους: «Νιώθουμε πολύ όμορφα που συμμετείχαμε σε αυτή τη δράση. Με κέφι και όρεξη βγήκε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Το ψηφιδωτό αυτό δείχνει την όμορφη συνεργασία που είχαμε τα δύο σχολεία, 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και ΕΕΕΕΚ Ν. Εύβοιας».

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr