Την ευχή του το 2021 να φέρει σε όλους υγεία, αισιοδοξία και δύναμη μοιράστηκε ο Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Πνευματικός, μιλώντας στο ραδιόφωνο 96,5 της Χαλκίδας και τον Δημήτρη Αποστόλου στην εκπομπή «Μαζί το πρωί» την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021.

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που βίωσε όλος ο πλανήτης την χρονιά που πέρασε εξαιτίας της πρωτόγνωρης πανδημίας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά, κυρίως λόγω του εμβολίου, σημειώνοντας ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και θα πάρουμε την ζωή μας πίσω.

«Εμβολιάστηκα χτες στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με την ιδιότητά μου ως γιατρός, και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Μολονότι τηρώ όλα τα μέτρα προστασίας ομολογώ ότι αισθάνθηκα να φεύγει από πάνω μου ένα πολύ μεγάλο βάρος» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε σύμφωνα με το σχέδιο του εμβολιασμού χωρίς κανένα δισταγμό για να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε αυτό το τρομακτικό πρόβλημα.

Ο στόχος του για την Εύβοια το 2021, όπως είπε ο κ. Πνευματικός, είναι να στηρίξει αμέριστα όλα τα έργα και ενέργειες που έχουν σχεδιαστεί και ανακοινωθεί ώστε να μην συμβούν ποτέ ξανά οι φυσικές καταστροφές, που δυστυχώς επαναλαμβάνονται κάθε χρονιά στην Εύβοια, ανάλογα με την εποχή, όπως οι πλημμύρες και οι φωτιές. Τόνισε ότι πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν όλες οι υποσχέσεις και ο προγραμματισμός που έχει γίνει για την αποκατάσταση των ζημιών αλλά και να υπάρξει η κατάλληλη μέριμνα για να μην ξανασυμβεί καμία αντίστοιχη καταστροφή στο νομό.

Τέλος όσον αφορά τον ανασχηματισμό, είπε ότι «στηρίζουμε τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού και με σεβασμό θα δουλέψουμε όλοι προς την κατεύθυνση της επιτυχίας των στόχων της Κυβέρνησης».

Πηγή: eviaportal.gr