Στο ΓΕΛ Δροσιάς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 με εξαιρετική επιτυχία, η 39η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» με τη συμμετοχή 21 μαθητών και μαθητριών Γυμνασίου και Λυκείου από την Εύβοια και τη Βοιωτία.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, και για το τρέχον σχολικό έτος υλοποιήθηκε από το Παράρτημα της ΕΜΕ Εύβοιας, έχει σκοπό την καλλιέργεια μαθηματικής παιδείας στη χώρα μας και ταυτόχρονα την ανάδειξη των μαθητών και των μαθητριών που θα στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες Μαθηματικών.

Γενικό Λύκειο Δροσιάς

Ευχαριστίες προς τον Διευθυντή του ΓΕΛ Δροσιάς κ. Γιώργο Καραγκούνη και τον Υποδιευθυντή κ. Γιάννη Παπαλουκά για τη διάθεση της σχολικής μονάδας, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Δροσιάς κ. Κώστα Καρβούνη για την προσφορά πρωινού γεύματος στους μαθητές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες, τέλος, εκφράζονται στους συναδέλφους μαθηματικούς από την Εύβοια και τη Βοιωτία, για την εθελοντική συμμετοχή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους στη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr