Πλούσια ήταν η προεκλογική δραστηριότητα της Σοφίας Νικολάου, χθες Κυριακή, όπως και κάθε ημέρα.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια συνεχίζει να περιοδεύει σε κάθε γωνιά του νομού, να συνομιλεί με πολίτες, φορείς της αγοράς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και ταυτόχρονα λαμβάνει μέρος σε όλες τις σημαντικές πολιτικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο νομό.

Χθες η κ. Νικολάου πήγε το πρωί στο χωριό Αγιος Ιωάννης έξω από το Αλιβέρι, τον τόπο καταγωγής του Αγίου Πορφυρίου, ενός σεβάσμιου γέροντα που υπηρέτησε όσο λίγοι την Εκκλησία και τον μοναχισμό.

Στον Άγιο Ιωάννη βρέθηκε πλήθος κόσμου, αλλά και οι Σεβασμιώτατοι μητροπολίτες Καρυστίας και Σκύρου, κ. Σεραφείμ και Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, κ. Χρυσόστομος. Ολοι μαζί τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Πορφυρίου, τον οποίο η Εκκλησία μας εορτάζει στις 2 Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια η κ. Νικολάου μετέβη στο χωριό Ζάρακες, το επίκεντρο των σεισμών που έγιναν τη προηγούμενη εβδομάδα και οι οποίοι προκάλεσαν πολλές υλικές ζημιές. Η υποψήφια βουλευτής συνομίλησε με τον με τον πρόεδρο της κοινότητας Ζαράκων, κ. Χρήστο Τρανό, και με πολίτες και ενημερώθηκε για τις ζημιές που υπέστησαν ορισμένα κτίρια.

Το βράδυ η κ. Νικολάου πήγε στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας για την εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τίμησε τους εθελοντές, οι οποίοι επιτελούν σπουδαίο έργο για την πατρίδα μας.

Τέλος, η κ. Νικολάου μετέβη στον Σύλλογο Ελληνικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Το Αλωνάκι», όπου έγινε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Στις 7 Κορυφές» που έγραψαν η Χριστίνα Φλαμπούρη και Μαρία Ρουσάκη.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr