Αρχική Πολιτική Πλήθος κόσμου στην 1η συνάντηση γνωριμίας του υποψήφιου δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου

Πλήθος κόσμου στην 1η συνάντηση γνωριμίας του υποψήφιου δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου

82
0

Αρχική/Πολιτική/Πλήθος κόσμου στην 1η συνάντηση γνωριμίας του υποψήφιου δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Γιώργος Σπύρου πραγματοποίησε την 1η συντάντηση γνωριμίας όπου παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης ¨ΆΜΕΣΑ” όπως θα είναι το όνομα της.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον χώρο της εκδήλωσης. Φίλοι και υποστηρικτές του Γιώργου Σπύρου ήταν όλοι εκεί. Ο Γιώργος Σπύρου απάντησε σε ερωτήματα που του έθεσαν οι δημιοσιογράφοι και πολίτες που παρακολούθησαν την συνέντευξη.

Ο κ. Γιώργος Σπύρου μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε κυρίως στην διαχείριση των απορριμμάτων και συγκεκριμένα είπε ότι ο δήμος Χαλκιδέων πληρώνει 4,5 εκατομμύρια τον χρόνο μόνο για την μεταφορά σκουπιδιών. Όπως ο ίδιος δήλωσε πρέπει ένα μέρος των εξόδων μεταφοράς να το αναλάβει ο φορέας Διαχείρισης των απορριμμάτων στην Στερεά Ελλάδας (ΦΟΣΔΑ). Άλλωστε όπως ανέφερε ο κ. Σπύρου ο φορέας επιβάρυνε τον ΧΥΤΑ της Χαλκίδας με τα σκουπίδια όλων των άλλων δήμων.

Αναφέρθηκε επίσης για την προώθηση του τουρισμού και πως θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το τουριστικό προϊόν. Σκοπός είναι να διασπαστεί η εταιρεία του δήμου ΔΟΑΠΠΕΧ σε τρεις διαφορετικούς φορείς τουρισμού, αθλητισμού και πολιτισμού με διοικητικά στελέχη.

Κυρίως ο κ. Σπύρου θα εστιάσει στην συμμετοχική διαδικασία μεταξύ των πολιτών και των θεσμών για να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα διεκπεραιωτικό και πέρα της πενταετίας. Σχετικά με την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου Χαλκίδας, ερωτηθείς από δημοσιογράφο, ο κ. Σπύρου είπε ότι θα μπορούσε να γίνει θερμοκοιτίδα νεωφυών επιχειρήσεων. Νέες επιχειρήσεις πάνω σε νέες τεχνολογίες.

Το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαρτίου 2023 έγινε ηη 1η συνάντηση γνωριμίας, θα ακολουθήσουν και επόμενες συναντήσεις όπου θα ανακοινωθούν και τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τον κ. Σπύρου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr