Με ένα διήμερο φεστιβάλ, όπου πρωταγωνιστές θα είναι οι νέοι και οι κοινωνικοί προβληματισμοί τους, θα εορταστεί φέτος η συμπλήρωση 48 ετών από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ.

Επίκεντρο των εκδηλώσεων την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου θα είναι το Ζάππειο, που ανοίγει τις εσωτερικές του αίθουσες και τους εξωτερικούς χώρους του για τις ανάγκες του φεστιβάλ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Στο αίθριο του Ζαππείου θα φιλοξενηθεί έκθεση φωτογραφικών ντοκουμέντων αφιερωμένη στον ιστορικό ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, τους σταθμούς στην άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορία του Κινήματος και της χώρας καθώς και την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη με έμφαση στο όραμα της για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου θα λειτουργούν περίπτερα για την ισότητα, την έμφυλη βία, την κοινωνική κατοικία, το περιβάλλον, τη ζωοφιλία και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ.

To φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 19:30.

Aκολουθεί το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr