Αρχική Οικονομία Όμιλος SABO: Φιλοξένησε τη φετινή «Business Day» στις εγκαταστάσεις του

Όμιλος SABO: Φιλοξένησε τη φετινή «Business Day» στις εγκαταστάσεις του

85
0

O Όμιλος SABO φιλοξένησε με μεγάλη χαρά στις εγκαταστάσεις του τη φετινή εκδήλωση «Business Day» που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας!

Μια ομάδα νέων ταλαντούχων μηχανολόγων μηχανικών και επαγγελματιών έδωσαν δυναμικό «παρών» και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους, τα επιτεύγματα και τις φιλοδοξίες τους με τους επαγγελματίες του Ομίλου. Τα εξειδικευμένα στελέχη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, συζήτησαν μαζί τους για τις νέες θέσεις εργασίας και την προοπτική εξέλιξης τους εντός της εταιρείας, επισημαίνοντας παράλληλα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτής ως μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη ελληνική βιομηχανία!

Προτεραιότητά του Ομίλου SABO είναι η ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας και απασχόλησης δημιουργώντας αμοιβαία επωφελείς ευκαιρίες σταδιοδρομίας και οδηγώντας τους νέους στην λήψη ορθών επαγγελματικών αποφάσεων.

Ο πρώην καθηγητής και διοργανωτής των Business Days κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος σχολίασε: «Ήταν μια από τις πιο καλά οργανωμένες Business Days που έχω παρευρεθεί. H SABO πραγματικά αποτελεί την επιτομή του ελληνικού επιχειρείν».

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr