Οικογενειακές στιγμές μακριά από την απαιτητική καθημερινότητα, έζησε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου στη Χαλκίδα, ενόψει της έλευσης του νέου έτους.

Ο ΥφΑΑΤ συνοδευόμενος από την οικογένειά του, περπάτησε στο εμπορικό κέντρο της κωμόπολης, συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Ακολούθως, μετέβη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κότσικα στην παραλία της Χαλκίδας, που φιλοξενείται το Πρωτοχρονιάτικο μπαζάρ του Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης», όπου είχε την ευκαιρία να ενισχύσει τη φιλανθρωπική προσπάθειά του.

Συνεχάρη την πρόεδρο του συλλόγου για τη δράση του Ιδρύματος αλλά και τους μαθητές από το Πειραματικό Σχολείο Χαλκίδας για την πολύτιμη συνεισφορά τους στις δράσεις του ιδρύματος.

Μάλιστα, ο κ. Κεδίκογλου εξήρε την επιλογή τους να φοιτήσουν σε ένα τέτοιου είδος σχολείο, αναφέροντας ότι και ο ίδιος είναι απόφοιτος πρότυπου σχολείου, του Βαρβάκειου, ένα από τα αρχαιότερα και ιστορικότερα σχολεία της Ελλάδας.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr