Αρχική Αθλητικά Οι αγώνες Akropolis Jet Raid 2023 στην Κύμη

Οι αγώνες Akropolis Jet Raid 2023 στην Κύμη

69
0

Το Jet Raid 2023 διοργανώνει στην Κύμη το “Akropolis Jet Raid 2023” από την Δευτέρα 12 έως την Σάββατο 17 Ιουνίου 2023.

Η διοργάνωση φιλοξενείται στην Ελλάδα για 12η χρονιά. Για το 2023 έχει επιλεχθεί ο Δήμος Κύμης και ο λιμένας της παραλίας Κύμης ως η κύρια επιλογή. Καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις και υποστηρίζεται από τους τοπικούς φορείς, τον ΕΟΤ, Υπουργείο Τουρισμού, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμο Κύμης & Σκύρου & τις Λιμενικές Αρχές.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει πέντε κατηγορίες overall F1, F2, F3 και F4 δύο αγώνες ανά μέρα: Oval race, Close race, Flash race, Offshore, Endurance race, Slalom, Navigation race, Enlace.

Την Δευτέρα, πριν την έναρξη των αγώνων, θα γίνει δεξίωση και παρέλαση από τους διαγωνιζόμενους με τα τζετ σκι και με τη συμμετοχή παραδοσιακών συλλόγων, χορευτικών, την εμπορική ναυτική σχολή, ναυταθλητικών συλλόγων και ομιλία από τους διοργανωτές και τις αρχές.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου το “ ” αγκυροβολεί στην καρδιά του Αιγαίου. Ο Δήμος Σκύρου σας προσκαλεί σε ένα απρόβλεπτο & συναρπαστικό event με χορηγό την Σκύρο Ναυτική Εταιρεία. Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την πρόκληση & να νιώσετε την αδρεναλίνη να κυλάει στις φλέβες σας. Μην χάσετε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία στον παράδεισο της Σκύρου!

Την Κυριακή, με τη λήξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλίες και απονομές.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ανάδειξη και προβολή της Ελληνικής φιλοξενίας, των Ελληνικών προορισμών και των αξιοθέατων στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω των εμπειριών που θα βιώσουν οι συμμετέχοντες.

Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr