Οι υποψήφιοι μαθητές/τριες για το 1ο Πρότυπο ΓΕΛ Χαλκίδας θα εξεταστούν στο 1ο Πρότυπο ΓΕΛ Χαλκίδας (Κατσικογιάννη 14Α), που έχει οριστεί ως Ε.Κ με την 2100/20-4-22 απόφαση της ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας, το Σάββατο, 7 Μαΐου 2022.

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο Ε.Κ. μία ώρα πριν την έναρξη της δοκιμασίας, δηλαδή στις 9:00πμ. Η ώρα έναρξης της γραπτής δοκιμασίας είναι 10:00 πμ. Η διάρκεια της γραπτής δοκιμασίας είναι 180 λεπτά για τα Λύκεια (150 λεπτά για τα Γυμνάσια). Δυνατή αποχώρηση δίνεται μία ώρα μετά την έναρξη της γραπτής δοκιμασίας

Οι υποψήφιοι/ες μαθητές/τριες οφείλουν να προσκομίσουν:

  • την αστυνομική ταυτότητά τους ή διαβατήριο, ή αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας, καθώς και
  • το αποδεικτικό υποβολής της αίτησής τους (δηλαδή την αίτηση εκτυπωμένη) που φέρει τον εξαψήφιο κωδικό υποψηφίου για την πλήρη ταυτοποίησή τους

Αποκλείονται από τη συμμετοχή στις εξετάσεις οι μαθητές/μαθήτριες που:

  1. δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις,
  2. δεν έχουν αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας,
  3. δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19,
  4. δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών με αποτέλεσμα να παρακωλύουν τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι/ες επιτρέπεται να έχουν μαζί τους ένα μπουκάλι νερό, σκούρο μπλε ή μαύρο στυλό διαρκείας και γεωμετρικά όργανα. Δεν επιτρέπεται η χρήση διορθωτικού ή γόμας. Τα κινητά και ρολόγια τύπου smart watch απαγορεύονται.

Αναλυτικές οδηγίες και βίντεο για τον τρόπο συμπλήρωσης του απαντητικού φυλλαδίου θα αναρτηθούν την Τετάρτη, 4 Μαΐου, στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr