Αρχική Lifestyle Ο Βέβηλος ζωντανά σε μυστική τοποθεσία στη Χαλκίδα

Ο Βέβηλος ζωντανά σε μυστική τοποθεσία στη Χαλκίδα

92
0

Αρχική/Lifestyle/Ο Βέβηλος ζωντανά σε μυστική τοποθεσία στη Χαλκίδα

Μετά από μία σειρά sold out της συναυλίας «Νεκρή Ζώνη ΙΙ» του Βέβηλου σε Πάτρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και αρκετές ακόμα πόλεις, ο ράπερ από το θρυλικό συγκρότημα «Βαβυλώνα» δίνει την ευκαιρία στο κοινό της Χαλκίδας να συμπορευτούν στο επίγειο ταξίδι των ατελείωτων και σκοτεινών στίχων του, σε μυστική τοποθεσία της πόλης.

Για τον ακριβή χώρο της συναυλίας οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω SMS, μπαίνοντας έτσι στον κύκλο της αναζήτησης, που θα οδηγήσει φίλους και ακροατές σε μία νύχτα στη νεκρή ζώνη, που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες.

Βέβηλος – Νεκρή Ζώνη ΙΙ | Aftermovie

Όπως λέει και ο ίδιος, θα επιστρέψει «..σαν φάντασμα απ’ το παρελθόν ντυμένο με αναμνήσεις» για να μοιραστεί μια μοναδική νύχτα με το κοινό του. Η «Νεκρή Ζώνη ΙΙ», είναι το τελευταίο κεφάλαιο πριν από το νέο του δίσκο «Το Βιβλίο των Σκιών». Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00. Τα πρώτα εισιτήρια (early birds) είναι στην τιμή των 10€, ενώ στη συνέχεια κοστίζουν 12€.

Facebook Event

Λίγα λόγια για τον Βέβηλο:

Βέβηλος – Δραστήριος και δυναμικός, μέλος των θρυλικών «Βαβυλώνα», ο Βέβηλος εξακολουθεί να μας συστήνεται μέσα από τον λόγο του υποστηρίζοντας με αυτόν και την ζωή του. Αναζητώντας συνεχώς την κάθαρση, επιστρέφει στην σκηνή για να καθηλώσει και να προβληματίσει τους θεατές για ακόμη μια φορά. Μετά το τελευταίο του project «Το Βιβλίο Των Τεσσάρων Στοιχειών», ο Βέβηλος επέστρεψε με τα singles «Καθρέφτης» και «Αχέροντας», από τον επερχόμενο δίσκο του, πιο ώριμος και πιο ανατριχιαστικός από ποτέ. Ο μεστός του λόγος, οι εκρηκτικές συναυλίες του, η διακριτική αλλά δυναμική παρουσία του και η στιβαρή ερμηνεία του, είναι αυτά που κατέκτησαν μέσα στα χρόνια την εμπιστοσύνη των ακροατών του.
Βέβηλος – Αχέροντας (cinematic version)

Με μια ματιά:

Συναυλία: Βέβηλος «Νεκρή Ζώνη ΙΙ»
Τοποθεσία: Άγνωστη – Χαλκίδα
Ημερομηνία: Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: Early Birds: 10€ | Προπώληση: 12€
Link για αγορά εισιτηρίων: https://cometogether.live/el/event/231/
Σημείο προπώλησης εισιτηρίων: Plan B (Καραολή και Δημητρίου 1)
Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management
Press & Info: [email protected]

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr