Αρχική Πολιτική Ο Σπύρος Πνευματικός στην Κάρυστο

Ο Σπύρος Πνευματικός στην Κάρυστο

67
0

Επίσκεψη στην Κάρυστο πραγματοποίησε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός την Τρίτη 18 Απριλίου 2023. Αρχικά, επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Λευτέρη Ραβιόλο καθώς και Δημοτικούς Συμβούλους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν τις προτεραιότητες του Δήμου για τη βελτίωση των υποδομών στην περιοχή καθώς και για τα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί μετά από σειρά επαφών που έχει πραγματοποιήσει ο κ. Πνευματικός, όπως η «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 των αιτήσεων του Δήμου Καρύστου που αφορούν στα έργα ασφαλτοστρώσεων αγροτικών οδών των Δ.Δ Μεσοχωρίων – Αλμυροποτάμου και Στύρων, το έργο «Αποχέτευση ακαθάρτων και ΕΕΛ οικισμών Ν. Στύρων, Στύρων» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», η εξασφάλιση χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση της ανάπλασης της παραλίας Μαρμαρίου, το αντιπλημμυρικό έργο, ύψους 14.260.000,00 €, που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών καθώς και το έργο «Εξοικονόμηση ενέργειας και ενεργειακή αυτονομία στις υποδομές διαχείρισης υδάτων και λυμάτων» του Δήμου Καρύστου, ύψους 3.234.576,62 ευρώ, για το οποίο υπάρχει διαβεβαίωση ένταξης στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ο κ. Πνευματικός είπε πως θα συνεχίσει, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, να συμβάλει στη διεκδίκηση σημαντικών έργων που μπορούν να βελτιώσουν ουσιαστικά την καθημερινότητα των πολιτών της Καρύστου.

Στη συνέχεια, ο κ. Πνευματικός έκανε βόλτα στην πόλη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και να ανταλλάξουν ευχές για το Πάσχα.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr