Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου SABO συμμετείχε στην «8η Ημέρα Καριέρας» που φιλοξενήθηκε στην πόλη της Χαλκίδας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 υπό την αιγίδα της Δ.ΥΠ.Α. Χαλκίδας.

Στελέχη του τμήματος HR του Ομίλου, εκπροσωπώντας και τις 3 ευβοϊκές εταιρείες SABO, SICAP & SABO FILIERE, συνομίλησαν με τους ενδιαφερόμενους νέους για τις προοπτικές εργασίας στο ελληνικό βιομηχανικό περιβάλλον προσεγγίζοντας, παράλληλα, την έννοια του «επιχειρείν» με σκοπό τη συνειδητή επιλογή του επαγγέλματος που θα ανταποκρίνεται στις δεξιότητες, τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους.

Ειδικότερα, στην επιτυχημένη ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν, διεξοδικά για τις διαθέσιμες ειδικότητες και τις βαθμίδες εξειδίκευσης στον ελληνικό βιομηχανικό κλάδο, όπως στελέχη διοικητικού προσωπικού, μηχανολόγοι συντήρησης, ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι μηχανικοί, σχεδιαστές, γραφίστες, τεχνικοί, προσωπικό αποθήκης και λοιπές ειδικότητες οικονομικών καθηκόντων.

Επενδύοντας στην τοπική κοινωνία και στη νέα γενιά, ο Όμιλος SABO προσφέρει θέσεις εργασίας στους νέους επιστήμονες αποβλέποντας στη γνωστική και εμπειρική ενδυνάμωση τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Με την κατάλληλη καθοδήγηση από καταξιωμένα στελέχη του κλάδου, οι ενδιαφερόμενοι νέοι θα αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια για την ομαλή ένταξή τους στο εκάστοτε εργασιακό περιβάλλον και, το σημαντικότερο, για το ξεκίνημα της καριέρα τους εντός Ελλάδος συμβάλλοντας στη σταδιακή καταπολέμηση του brain drain σε χώρες του εξωτερικού.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr