Σας ενημερώνουμε ότι από την Γενική Συνέλευση της ‘Ένωσης την 28 Ιουλίου 2022, και τη σύγκλιση σε σώμα την 4η Αυγούστου 2022, το νέο Δ.Σ. και οι νέοι εκπρόσωποί μας στα συλλογικά όργανα του Δήμου και της Ομοσπονδίας είναι οι εξής:

Πρόεδρος : Αμαλία Παππά (22ο Δ.Σχ. Χαλκίδας)
Αντιπρόεδρος : Νατάσα Πικραμένου (9ο Δ.Σχ. Χαλκίδας)
Γραμματέας : Αναστασία Κίλιμπα (2ο Δ.Σχ. Ν.Αρτάκης)
Αν. Γραμματέας : Άννα Ιλίνα (Γυμνάσιο Κανήθου)
Ταμίας : Άρης Βενιζέλος (22ο Δ.Σχ. Χαλκίδας)

Στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν έλαβαν μέρος εκλεγμένοι αντιπρόσωποι όλων των σχολικών βαθμίδων του Δήμου Χαλκιδέων.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων είναι όργανο διοίκησης που αγκαλιάζει όλους τους συλλόγους των σχολείων της περιοχής μας. Σκοπός της είναι ο συντονισμός, η μελέτη και η ουσιαστική συμμετοχή των γονέων στις διαδικασίες λειτουργίας των σχολείων και να διεκδικούν τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, ασφαλείς σχολικούς χώρους για τα παιδιά μας, κάλυψη όλων των αναγκών των σχολείων από τον κρατικό προϋπολογισμό κλπ.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων Χαλκίδας, καλεί όλους τους συλλόγους να γίνουν μέλη της Ένωσης .

Με τις ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες που αναμένονται να αντιμετωπίσουμε εμείς και τα παιδιά μας το επόμενο χρονικό διάστημα, επιβάλλεται όσο ποτέ να είμαστε όλοι οι γονείς ενωμένοι για να διεκδικήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr