Η μαζική και ενθουσιώδης συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία εκλογής του Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δημιουργεί μία νέα δυναμική στο Κόμμα και στη κοινωνία!

Το Κόμμα των 172.000 μελών, ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, καθώς και τα 300 εκλεγμένα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, θα δώσουμε τη μάχη για την πολιτική αλλαγή, την ανατροπή της καταστροφικής διακυβέρνησης Μητσοτάκη που χρειάζεται η κοινωνία.
Απευθύνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους παλιούς και νέους συντρόφους και συντρόφισσες από κάθε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας –Βοιωτία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Εύβοια, Ευρυτανία– που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της άμεσης δημοκρατίας!

Συγχαρητήρια στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών μας, που διασφάλισαν την έγκυρη και έγκαιρη διεξαγωγή της διαδικασίας, με μεθοδικότητα, αυταπάρνηση και αξιοπιστία. Κατακτήσαμε ένα σημαντικό βήμα στη λειτουργία του Κόμματος!

Ευχαριστώ θερμά τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στην Κεντρική Επιτροπή, πρώτη σε σταυρούς στη Στερεά Ελλάδα. Είναι μεγάλη τιμή που με εμψυχώνει στην άσκηση των βουλευτικών και κομματικών καθηκόντων μου, ώστε να συνεχίσω να αναδεικνύω και να στηρίζω στη Βουλή, στο Κόμμα, και στην κοινωνία, τα προβλήματα των συμπολιτών μας.

Συγχαρητήρια στους αγαπημένους συνυποψήφιους συντρόφους και συντρόφισσες για την συμβολή τους σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία. Η κοινή μας επιθυμία για προσφορά είναι η εγγύηση για την επίτευξη των στόχων του Κόμματος, για την πολιτική αλλαγή.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη με ραχοκοκαλιά τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η ισχυρή εντολή στον Αλέξη Τσίπρα, ανοίγουν πλέον το δρόμο για την προοδευτική και ριζοσπαστική διακυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα!
Όλες και όλοι μαζί, μέχρι την νίκη!

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr