Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

οι πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα αποτελούν, αναμφίβολα, τον τελευταίο σταθμό της πολύχρονης προσπάθειάς σας για την κατάκτηση μίας θέσης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Πρόκειται για μια μάχη, η οποία ναι μεν σας δημιουργεί άγχος, αλλά αντιμετωπίζοντας αυτήν με θάρρος, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, είστε σε θέση να την ολοκληρώσετε με επιτυχία.

Ας μην ξεχνάτε πως πρόκειται για μία μόνο μάχη από τις πολλές που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στο στίβο της ζωής. Γι’ αυτό, το όποιο αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να σας κάνει να χάσετε την πίστη στον εαυτό σας. Αντίθετα, πρέπει να σας «πεισμώσει» ακόμα περισσότερο για τους αγώνες που έρχονται.

Μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες της πανδημίας οι εκπαιδευτικοί, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στις προσπάθειές σας, αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας. Πολλά συγχαρητήρια όχι μόνο για τις γνώσεις που σας παρείχαν, αλλά και για την ψυχολογική στήριξη που σας προσφέρουν όλο αυτό το διάστημα.

Από την πλευρά της η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας και εγώ προσωπικά θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, υπεύθυνα, πως έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, τόσο για την ομαλή λειτουργία των πανελλαδικών, όσο και για την ασφάλειά σας.

Καλή αρχή λοιπόν με υγεία και δύναμη και μην ξεχνάτε πως η ζωή και το μέλλον σάς ανήκει.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας
ΔΟΥΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr