Αρχική Πολιτική Με επιτυχία η εκδήλωση του των οργανώσεων του ΚΚΕ στο δήμο Μαντουδίου,...

Με επιτυχία η εκδήλωση του των οργανώσεων του ΚΚΕ στο δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας

70
0

Αρχική/Πολιτική/Με επιτυχία η εκδήλωση του των οργανώσεων του ΚΚΕ στο δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 22 Απρίλη εκδήλωση των κομματικών οργανώσεων του ΚΚΕ στο δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, για τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάη και ομιλητή το Βασίλη Παπασωτηρίου, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, για το δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, ο Νίκος Γεραλής. Ο Ν. Γεραλής είναι 60 χρονών, συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, για χρόνια έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Βορειοκεντρικής Εύβοιας. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στην ομιλία του ο Βασίλης Παπασωτηρίου, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Ειδικά στη Βόρεια Εύβοια, πρέπει να καταδικαστεί η πολιτική των αστικών κομμάτων που οδήγησε στο έγκλημα της καταστροφικής πυρκαγιάς το καλοκαίρι του 2021. Το μόνο κόμμα που πρέπει να ενισχυθεί στη Βόρεια Εύβοια είναι το ΚΚΕ, που πρωτοστάτησε, συνέβαλε με όλες τους τις δυνάμεις, να οργανωθεί η αντίσταση, ο αγώνας, η διεκδίκηση για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων». Κάλεσε «τον λίγο καιρό που απομένει να κάνουμε τη νύχτα μέρα και να συμβάλουμε όλοι για να γίνει πράξη αυτό που όλοι σήμερα βλέπουμε, ένα θετικό κλίμα προς το κόμμα να εκφραστεί στην κάλπη στις 21 Μάη. Γιατί όπως ξέρουμε στη Βόρεια Εύβοια, με ισχυρό ΚΚΕ μπροστά στους αγώνες μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για το λαό. Μόνοι τους και όλοι μας, λοιπόν!

Τώρα ΚΚΕ στις 21 Μάη. Λαϊκή Συσπείρωση στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τον Οκτώβρη».

Στην παρέμβασή του ο Νίκος Γεραλής αναφέρθηκε στη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης τα προηγούμενα χρόνια εντός και εκτός από του δημοτικού συμβουλίου. Κάλεσε κάθε λαϊκό άνθρωπο, κάθε αγωνιστή, ακόμη και αν δε συμφωνεί σε όλα μαζί μας, να συστρατευθεί στην προσπάθεια για πιο ισχυρό ΚΚΕ, περισσότερους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό και στο περιφερειακό συμβούλιο.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθηνε ο Βαγγέλης Γεωργαντζής, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ και πρόεδρος του σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών και ο Στάθης Λιαγκάκης, μέλος της ΤΕ Ευβοίας του ΚΚΕ και νυν δημοτικός σύμβουλος Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr