Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και από την κοινοβουλευτική παρουσία του Βουλευτή Ευβοίας Θανάση Ζεμπίλη στη Βουλή των Ελλήνων.

Αυτά τα δύο χρόνια, ο Θανάσης Ζεμπίλης με 43 ομιλίες στην Ολομέλεια και σε Επιτροπές της Βουλής και με 39 ερωτήσεις ανέπτυξε έντονη κοινοβουλευτική δράση, έχοντας ως κύριο στόχο να αναδείξει ιδιαιτερότητες, προβλήματα και προοπτικές της Εύβοιας και να βοηθήσει ώστε να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βουλευτής Ευβοίας για τα δύο πρώτα χρόνια κοινοβουλευτικής του παρουσίας: «Ζούμε μαζί, αγωνιζόμαστε μαζί. Και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί έως ότου δρομολογήσουμε και ολοκληρώσουμε μεγάλα έργα υποδομής, όπως είναι η παράκαμψη Χαλκίδας. Έως ότου διαμορφώσουμε συνθήκες για σημαντικές επενδύσεις, που θα δημιουργήσουν περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας για τους συντοπίτες και τις συντοπίτισσές μας. Έως ότου βάλουμε την Εύβοια στη θέση που της αξίζει. Στη θέση της ανάπτυξης, της προοπτικής και της ευημερίας. ‘Ηδη έχουν γίνει σημαντικά βήματα, που μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε. Ωστόσο, η προσπάθεια εντείνεται με ενότητα και στοχοπροσήλωση».

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr