Αρχική Πολιτική Μαυραγάνης: Νέα παγίδα για τους δανειολήπτες ετοιμάζει η Κυβέρνηση

Μαυραγάνης: Νέα παγίδα για τους δανειολήπτες ετοιμάζει η Κυβέρνηση

89
0

Αρχική/Πολιτική/Μαυραγάνης: Νέα παγίδα για τους δανειολήπτες ετοιμάζει η Κυβέρνηση

O Eπικεφαλής της παράταξης Ενώνω Νίκος Μαυραγάνης κατηγορεί την Κυβέρνηση για Πολιτική Απάτη σχετικά με την συνεισφορά του Δημοσίου.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του κ. Μαυραγάνη:

Για μία φορά ακούστε αυτούς, που γνωρίζουν….
Από το καλοκαίρι του 2020, όταν κάποιοι που ΤΩΡΑ τάζουν “λαγούς με πετραχήλια” κοιμόντουσαν, το ΕΝΩΝΩ έδινε οδηγίες αποφυγής Πτώχευσης και Πλειστηριασμών!
Επανερχόμαστε για πολλοστή φορά και σας λέμε : Προς Θεού…

ΜΗΝ εντάσσεστε σε Προγράμματα ΠΑΓΙΔΕΣ, όπου το Δημόσιο καταβάλλει 70-200 ευρώ στη δόση για 12 μήνες, γιατί ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΥΨΟΣ της ΔΟΣΗΣ ως ανεκτό και μετά… !!!
Στο Νέο Σχέδιο ΠΑΓΙΔΑ του Δημοσίου ενυπάρχει και άλλο μεγαλύτερο κακό: Αποδέχεστε, ότι θα ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ και ότι η Α΄ Κατοικία σας θα αποκτηθεί από έναν Ημικρατικό Φορέα, αφήνοντας εσάς να κατοικείτε εκεί με ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ περίπου ανάλογου της δόσης !!! Μόλις ΔΕΝ καταβάλλετε δύο μισθώματα ΑΠΟΒΑΛΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ !!! Αποτελεί ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΥΠΕΡ των Τραπεζών !

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι αυτή, που από το καλοκαίρι του 2020 έχουμε προτείνει (προφανώς δεν είναι πανάκεια).
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ: Καταρχήν ζητάτε από το fund ή την Τράπεζα, με επιφύλαξη κουρέματος του ΜΗ οφειλόμενου ποσού,
να σας γνωρίσει το ύψος των ΕΞΩΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΚΩΝ, οι οποίοι δύνανται να ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ !

Στη συνέχεια ακολουθείτε όλα τα βήματα, που έχουμε αναλύσει σε πληθώρα Δελτίων Τύπου μας (ανάλυση εισοδήματος σε σύγκριση με παρελθόν, καθώς και των ανελαστικών δαπανών και υπολογίζεται το ποσό, που μπορείτε να καταβάλλετε σε βάθος 20-30 ετών με επιτόκιο ΣΤΑΘΕΡΟ 3%, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ (ΚΟΥΡΕΜΑ 1ο) ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΕΞΩΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ. Αν η οφειλή είναι ανώτερη από την αξία των ακινήτων σας, την ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ στο ύψος της αξίας τους (ΚΟΥΡΕΜΑ 2ο) !
SOS: Μόλις κοινοποιήσετε την Πρότασή σας ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΑ να καταβάλλετε, ώστε να θεωρηθεί, ότι έχει γίνει ΑΤΥΠΗ ΡΥΘΜΙΣΗ, ΧΩΡΙΣ να περιμένετε απάντηση από την Τράπεζα, ή το Fund !
Ευχόμαστε να Βοηθήσαμε. Καλή Δύναμη !

Υ.Γ: ΜΗΝ ακούτε τους πολιτικούς απατεώνες, που εκμεταλλεύονται τον πόνο των δανειοληπτών…

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr