Αρχική Πολιτική Μ. Χατζηγιαννάκης: Αλλάζουμε σελίδα για τη χώρα με προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ...

Μ. Χατζηγιαννάκης: Αλλάζουμε σελίδα για τη χώρα με προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ.

72
0

Αρχική/Πολιτική/Μ. Χατζηγιαννάκης: Αλλάζουμε σελίδα για τη χώρα με προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ.

Ο ελληνικός λαός είναι αυτός που θα δώσει τον τόνο και θα αποφασίσει αν θέλει μία προοδευτική κυβέρνηση, αναδεικνύοντας πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών και εν νέου υποψήφιος στο νησί Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από σήμερα μέχρι και την ημέρα που θα γίνουν οι διερευνητικές εντολές, όταν δηλαδή θα ξέρουμε αν θα μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση, μεσολαβεί η Κυριακή των εκλογών, η 21η Μαΐου, προσθέτοντας πως είναι προφανές ότι αυτό που θα επιδιώξει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., εφόσον ο ελληνικός λαός τον αναδείξει νικητή, θα είναι συνεργασία με τα όμορα κόμματα πάνω σε ένα προγραμματικό πλαίσιο.

Όσον αφορά τον σχηματισμό της προοδευτικής κυβέρνησης, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης σημείωσε πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας, όπως και τα συλλογικά όργανα του κόμματος, η Κεντρική Επιτροπή και η Πολιτική Γραμματεία, έχουν διατυπώσει ξεκάθαρα πως, για να υπάρξει σενάριο προοδευτικής κυβέρνησης, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης υποστήριξε πώς το διακύβευμα των εκλογών είναι σαφές: Είτε μια προοδευτική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για να αλλάξει η χώρα σελίδα και να αφήσουμε πίσω όλα αυτά στα οποία μας οδήγησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είτε επιστροφή σε μία από τα ίδια, στα πορίσματα για τα Τέμπη, τις υποκλοπές και στην κυβέρνηση της ΝΔ που έχει καταδικάσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού σε σταθερή απώλεια εισοδημάτων.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr