Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας κ. Γεώργιο Κελαϊδίτη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για θέματα Τουρισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού κ. Ηλία Μπουρμά επισκέφτηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2022 αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής της “Evia Island Regatta 2022” για την πραγματοποίηση συνάντησης αναφορικά με την διαδικασία υλοποίησης του ιστιοπλοϊκού αγώνα.

Στην συνάντηση την Οργανωτική Επιτροπή εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Νικόλαος – Ανδρέας Μώρος, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και μέλος της Ο.Ε. κ. Ιωάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας (ΙΟΧ) και Αντιπρόεδρος της Ο.Ε. κ. Αναστάσιος Στενός.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπή κ. Νικόλαος – Ανδρέας Μώρος ανέλυσε τον Διοικητικό – Οικονομικό Απολογισμό της Evia Island Regatta 2021 και παρουσίασε τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοικτής θαλάσσης “Evia Island Regatta 2022” ο οποίος εφέτος θα υλοποιηθεί στις 23 έως και 30 Ιουλίου 2022 και θα επισκεφθεί λιμάνια της Νότιας και Κεντρικής Εύβοιας με στόχο την ανάδειξη της Εύβοιας ως ιδανικό τουριστικό ιστιοπλοϊκό προορισμό για όλο το χρόνο, την ενίσχυση της τουριστικής και πολιτιστικής της ταυτότητας καθώς και την ανάδειξη των μοναδικών τοπικών προϊόντων της μέσα από τον υπέροχο κόσμο της ιστιοπλοΐας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευβοίας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης διαβεβαίωσε για ακόμη μια φορά για την στήριξή του στην υλοποίηση του ιστιοπλοϊκού αγώνα “Evia Island Regatta 2022” και για την έμπρακτη συμμετοχή της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς υπογράμμισε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την αποδοτικότερη προβολή της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω η Οργανωτική Επιτροπή “Evia Island Regatta 2022” ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας κ. Γεώργιο Κελαϊδίτη για την ουσιαστική στήριξη του ιστιοπλοϊκού αγώνα που αποτελεί πλέον έναν θεσμό – σταθμό στα ναυταθλητικά γεγονότα.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr