Αρχική Πολιτική Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Θανάση Τάρτη

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Θανάση Τάρτη

113
0

Αρχική/Πολιτική/Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Θανάση Τάρτη

Το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Τάρτης εγκαινίασε το πολιτικό του γραφείο στην οδό Βαρατάση 11 στην Χαλκίδα. Μικρός αποδείχθηκε ο χώρος του πολιτικού γραφείου του Θανάση Τάρτη, αφού ο κόσμος δεν χωρούσε με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα πεζοδρόμια από φίλους και υποστηρικτές του υποψήφιου βουλευτή.

Τον Θανάση Τάρτη τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι σωματείων εργαζομένων από όλη την Εύβοια και την ΛΑΡΚΟ, η πρώην βουλευτής Κατερίνα Περλεπέ, πρώην δήμαρχοι Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ, Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, Ψαχνών Γιάννης Μπουροδήμος, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί φίλοι. Εμφανώς συγκινημένος, από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του, ο Θανάσης Τάρτης ευχαρίστησε τον κόσμο που τον τίμησε και ζήτησε την ψήφο εμπιστοσύνης πρώτα στο κόμμα του το ΠΑΣΟΚ και έπειτα σε εκείνον.

Η σύζυγος του Γιάννα και τα τρία του παιδιά βρίσκονταν στο πλευρό του όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και δέχονταν τις ευχές του κόσμου για την εκλογή του Θανάση Τάρτη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια:

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr