Αρχική Πολιτική Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη: Με την ψήφο σας στις νέες κάλπες θα οδηγήσουμε την...

Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη: Με την ψήφο σας στις νέες κάλπες θα οδηγήσουμε την Εύβοια στον δρόμο της ανάπτυξης

71
0

Αρχική/Πολιτική/Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη: Με την ψήφο σας στις νέες κάλπες θα οδηγήσουμε την Εύβοια στον δρόμο της ανάπτυξης

Χθες έκλεισε ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος για την Ελλάδα και την Εύβοια. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον Kyriakos Mitsotakis ! Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό.

Ευχαριστώ όλες και όλους που με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε την ευκαιρία να είμαι μέρος της προσπάθειας της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά και μπροστά.

Με αυτοκριτική και επιδίωξη για διαρκή βελτίωση θα βαδίσουμε προς την Ελλάδα του 2027 και μια Εύβοια που θα έχει την θέση που της αξίζει στην χώρα.

Οι πολίτες θέλουν μια ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος που μας χωρίζει από την Ευρώπη και μια Κυβέρνηση που να μπορεί να πραγματοποιήσει τομές.

Κρατώ την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας ως φυλακτό και κινητήρια δύναμη για το μέλλον. Συνομίλησα με χιλιάδες πολίτες και κατέγραψα με λεπτομέρεια κάθε πρόβλημα, κάθε ιδέα, κάθε παράπονο και κάθε τι που αφορά την Εύβοια. Θα επικοινωνήσω τα πάντα στην νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει στις επόμενες κάλπες και θα πιέσω για λύσεις και βελτιώσεις.

Με την ψήφο σας στις νέες κάλπες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα οδηγήσουμε την Εύβοια στον δρόμο της ανάπτυξης και θα καταφέρουμε να έχει την θέση που της αξίζει στις προτεραιότητές της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στους πολίτες που μας εμπιστεύονται.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους!!!

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr