Με βασικό θέμα: «Η αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ προς όφελος των επιχειρήσεων και της πραγματικής οικονομίας – Μέτρα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης από τις επιχειρήσεις», θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 (The Met Hotel – αίθουσα συνεδριάσεων «Μαΐστρος», οδός 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).

Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης, το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, θα παρατεθεί επίσημο γεύμα από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (The Met Hotel).

Την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022, στις 11:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια περιπτέρων Κ.Ε.Ε.Ε. και Επιμελητηρίων: (Εκθεσιακός χώρος ΔΕΘ – Κεντρική Είσοδος Περιπτέρου 2).

Το βράδυ της Παρασκευής, 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί δείπνο από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πρώην Κυβερνείο Θεσσαλονίκης «Παλατάκι» οδός Θεμιστοκλή Σοφούλη 131, Καλαμαριά.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr