Με σημερινή μου επιστολή προς τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας, κ. Γιώργο Κελαϊδίτη, του υπογραμμίζω τον αυξημένο κίνδυνο ατυχήματος επί της επαρχιακής οδού 4, θέση Ευαγγελισμός Τ.Κ. Κομίτου Δ.Ε. Καφηρέως, και ζητάω την κατ’ επείγουσα κατασκευή γέφυρας. Συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρω τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κατ’ επείγουσα ανάγκη κατασκευής γέφυρας επί της επαρχιακής οδού 4 (Κάρυστος – Πλατανιστός – Αμυγδαλιά, Αντιάς, Κομίτου και Δράμεσι), στο χωριό Ευαγγελισμός της Τ.Κ. Κομίτου (Δ.Ε. Καφηρέως) του Δήμου Καρύστου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα που αφορά αφενός, την οδική ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και αφετέρου, την προσβασιμότητα του οικισμού, οι κάτοικοι του οποίου συχνά μένουν αποκλεισμένοι εξαιτίας του κινδύνου διέλευσης του σημείου ιδίως κατά τους χειμερινούς μήνες.

Όπως θα διαπιστώσετε και στο φωτογραφικό υλικό που σας επισυνάπτω, η πρόσβαση βαρέων οχημάτων είναι σχεδόν αδύνατη, ενώ συχνά είναι και τα ατυχήματα που προκαλούνται.
Δεδομένου ότι εν έτη 2022 είναι επιεικώς απαράδεκτο μεγάλοι οικισμοί της χώρας μας να βρίσκονται σε ιδιότυπο καθεστώς απομόνωσης, παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας και την σχετική ενημέρωσή μου».

Με εκτίμηση,
Δρ Γιάννης Μανώλης
Υπ. Δήμαρχος Καρύστου

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr