Το φετινό, Summer Nostos Festival RetroFuture, προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και καλεί τους λάτρεις του αθλητισμού να τρέξουν, όπου και αν βρίσκονται, ενισχύοντας οικονομικά τα νοσοκομεία της χώρας.

«Με τον αγώνα Virtual SNF Run κρατάμε αποστάσεις, αλλά διανύουμε ακόμα μεγαλύτερες, καλύπτοντας κάθε περιοχή της Ελλάδας. Πρώτη φορά εξ αποστάσεως, αλλά πάντα από κοινού και για καλό σκοπό!», όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Όσοι αποφασίσουν να τρέξουν στο Virtual SNF Run, μπορούν να επιλέξουν ποια ημέρα θα κάνουν την δική τους διαδρομή, μήκους 5 χιλιομέτρων. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν τρέξει – ο καθένας τη μέρα και την ώρα που τον εξυπηρετεί – μέσα σε ένα διάστημα 7 ημέρων: από την Δευτέρα 15 έως την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020.

Μπορείτε να τρέξετε οπουδήποτε: στο βουνό, στην παραλία, στο πάρκο, στον δρόμο – ακόμα και στον κήπο ή στη βεράντα του σπιτιού.

Πώς θα λάβετε μέρος στον Virtual SNF Run

•Κατεβάστε online εφαρμογή στο κινητό σας και κάντε δωρεάν την εγγραφή σας (Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής μέσω εφαρμογής θα ανακοινωθούν σύντομα)

• Επιλέξτε τη μέρα και ώρα που επιθυμείτε να τρέξετε. Η μέρα αυτή μπορεί να είναι από τη Δευτέρα 15 έως την Κυριακή 21 Ιουνίου.

• Αφού τρέξετε, βγάζετε μια φωτογραφία με την επίδοσή σας (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κλπ.) και την ανεβάζετε στην εφαρμογή μαζί με τον αριθμό συμμετοχή σας.

Μένουμε συντονισμένοι, μένουμε συνδεδεμένοι Κάθε δρομέας που συμμετέχει σε αυτόν είναι υποχρεωμένος να τηρήσει όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις δημόσιες αρχές σχετικά με την άθληση σε εξωτερικό δημόσιο χώρο.

Το Ίδρυμα Νιάρχος θα τριπλασιάσει το ποσό

Όπως κάθε χρόνο, και ο φετινός αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν κατά την εγγραφή τους να επιλέξουν να υποστηρίξουν το τοπικό νοσοκομείο της περιοχής τους – σε όποιον νομό και αν βρίσκονται.

Με την επιπλέον συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το συμβολικό κόστος συμμετοχής θα τριπλασιαστεί.

Πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα Virtual SNF Run O αγώνας Virtual SNF Run διοργανώνεται στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος» και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας «Sports Excellence» της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Μην ξεχάσετε! Φέτος τρέχετε μόνοι, με τις οικογένειές σας ή τους φίλους σας και κατά τη διάρκεια του αγώνα, βγάζετε selfie και τις μοιράζεστε με το hashtag #SNFRun. Έτσι, όλοι μαζί δημιουργούμε έναν χάρτη από κάθε γωνιά της Ελλάδας με σημεία-σταθμούς τις αναμνήσεις και τα στιγμιότυπα από τον αγώνα. Παράλληλα, προ(σ)καλείτε τους φίλους και φίλες σας να τρέξουν μαζί σας. «Έτρεξα 5 χιλιόμετρα για καλό σκοπό! Μπορείς κι εσύ!»

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Το βράδυ της Ολυμπιακής Ημέρας, στις 23 Ιουνίου, στις 21.00, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture, θα μεταδοθεί το online event του Virtual SNF Run για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με την προβολή των καλύτερων στιγμιότυπων του αγώνα από δικές σας φωτογραφίες και βίντεο.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ και Δημοσιογράφος, Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής μέσω online εφαρμογής εδώ.

Πηγή: eviaportal.gr