Αρχική Πολιτική Η υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων Άννα Παππά παρουσίασε τη «Νέα Πόλη»

Η υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων Άννα Παππά παρουσίασε τη «Νέα Πόλη»

71
0

Αρχική/Πολιτική/Η υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων Άννα Παππά παρουσίασε τη «Νέα Πόλη»

Το όνομα του συνδυασμού της παράταξης της παρουσίασε η υποψήφια Δήμαρχος Χαλκιδέων Άννα Παππά το βράδυ της Παρασκευής 28 Απριλίου 2023. Πλήθος κόσμου τίμησε την Άννα Παππά στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας του συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον δήμο Χαλκιδέων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Το όνομα του συνδυασμού της Άννας Παππά είναι “Νέα Πόλη”. Η παράταξη αποτελείται από έμπειρους και αφοσιωμένους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν εξειδικευμένες ικανότητες και γνώσεις στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που θα προκύψουν.

Άτομα με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, επιστήμονες και επαγγελματίες, από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό αλλά κυρίως με μεγάλη αγάπη για τον τόπο, όπως δήλωσε η Άννα Παππά. Η παράταξη έχει συγκεκριμένες προτάσεις και στόχους για την ανάπτυξη του δήμου, που περιλαμβάνουν τη βελτίωση των υποδομών και των δημοτικών υπηρεσιών, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος.

Όραμα μας είναι να καταστήσουμε τον δήμο Χαλκιδέων και την πόλη της Χαλκίδας μας, μία Ευρωπαϊκή πόλη, με τοπική ταυτότητα και διεθνή εμβέλεια, χωρίς χρωματισμούς, συμπλήρωσε η Άννα Παππά στην ομιλία της.

Ο δήμος χρειάζεται μια νέα προσέγγιση στη διοίκησή του και επιδιώκει να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων του.  Η παράταξη της υποψήφιας δημάρχου επιδιώκει να ενισχύσει τη συμμετοχή και τη συμβολή των κατοίκων στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr