Αρχική Οικονομία Η Wolt τώρα διαθέσιμη και στη Χαλκίδα

Η Wolt τώρα διαθέσιμη και στη Χαλκίδα

61
0

Η Wolt ξεκινά τη λειτουργία της στη Χαλκίδα, συνεχίζοντας δυναμικά το πλάνο της γεωγραφικής της επέκτασης στη χώρα μας. Μάλιστα, η έναρξη της λειτουργίας της εφαρμογής στην περιοχή συνδυάζεται με την υποστήριξή της στο Chalkida Street Food Festival, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν 20 street food kiosks με πρωτότυπες γεύσεις και λιχουδιές από όλο τον κόσμο!

Από σήμερα, οι χρήστες της online εφαρμογής στη Χαλκίδα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 80 επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών που είναι ήδη διαθέσιμες στην εφαρμογή στην πόλη.

Ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά, ενώ παράλληλα, στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και από επιλεγμένες επιχειρήσεις λιανικής.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα περίπου 70 εστιατόρια και 10 καταστήματα λιανικής, ενώ παράλληλα η Wolt διαθέτει συνεργασία με τα σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Κρητικός και Μασούτης, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους με ευκολία και να τα παραλαμβάνουν άμεσα στην πόρτα τους.

Ξεκινώντας τη λειτουργία της στη Χαλκίδα, η εταιρεία συνεχίζει τη σταθερή της επέκταση ανά την Ελλάδα, φτάνοντας συνολικά τις 14 πόλεις στις οποίες οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την εμπειρία της χρήσης της εφαρμογής της Wolt.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr