Συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες και τις συγκεντρώσεις η Σοφία Νικολάου, κι ας μην ξέρουμε την ημερομηνία των εκλογών.

Και η αλήθεια είναι ότι μόνον αυτή τους τελευταίους μήνες έχει «οργώσει» την Εύβοια, όχι μόνο μια φορά. Οι υπόλοιποι, νυν βουλευτές και υποψήφιοι μάλλον περιμένουν το… τελευταίο μίλι της προεκλογικής εκστρατείας για να κινητοποιηθούν.

Αλλά τα προβλήματα των Ευβοιωτών είναι πολλά και ο κόσμος θέλει ανθρώπους να τους ακούσουν, να τους σφίξουν το χέρι, να βρουν λύσεις για τα θέματα που τους απασχολούν. Οι ίδιοι οι πολίτες λένε ότι δεν θέλουν να τους θυμούνται μόνο πριν από τις κάλπες.

Εξυπνα σκεφτόμενη η κ. Νικολάου, από την ημέρα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, επισκέπτεται κάθε πόλη και χωριό της Εύβοιας, μιλά με τους κατοίκους, συζητά με τους τοπικούς παράγοντες και τους επιχειρηματίες, χαρτογραφεί τα προβλήματα που υπάρχουν.

Τις τελευταίες δύο Τετάρτες η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, έκανε δύο μεγάλες συγκεντρώσεις σε Χαλκίδα και Ιστιαία, όπου κόσμος πήγε και συμμετείχε σε έναν ανοικτό διάλογο.

Λίγο πριν από το κλείσιμο της χρονιάς η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, διοργανώνει την τρίτη συγκέντρωση, αυτή τη φορά στο δήμο Κύμης – Αλιβερίου. Στις 7 το απόγευμα στο καφέ «Μωσαϊκό», στο Αλιβέρι, η κ. Νικολάου θα υποδεχθεί όλους τους πολίτες που θέλουν να μιλήσουν για τα θέματα που τους απασχολούν.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr