Μετά από 1,5 χρόνο από τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν τη Βόρεια Εύβοια, είχαμε επιτέλους μια πολιτική συγκέντρωση στην περιοχή μας. Εκεί που δεν τολμούσαν να φτάσουν καν οι πολιτικοί όλων των κομμάτων, τόλμησε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας να κάνει εκδήλωση και να καλέσει τους πολίτες να μιλήσουν.

Στην πλατεία της Ιστιαίας η Σοφία Νικολάου συγκέντρωσε ανθρώπους πικραμένους από τους πολιτικούς, απογοητευμένους από πρόσωπα και πράγματα και κυρίως παθιασμένους με τον τόπο τους και με την αγωνία στο πρόσωπό τους να μιλήσουν για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Δεν είναι καθόλου εύκολο σε μια πολιτικό και μάλιστα υποψήφια του κυβερνώντος κόμματος, να κάνει συγκέντρωση στην Ιστιαία. Κι αυτό το πιστώνουμε θετικά στην κ. Νικολάου η οποία και τόλμησε να οργανώσει εκδήλωση και άνοιξε τα μικρόφωνα στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι μίλησαν για όλα.

Είδαμε εκεί τον δημοτικό σύμβουλο Ιστιαίας – Αιδηψού, κ. Γιώργο Καραμιχάλη. Είδαμε πυροσβέστες, λιμενικούς, νοσοκόμους, συκοπαραγωγούς, κτηνοτρόφους, επιχειρηματίες, ανθρώπους του μόχθου που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους.

Και είδαμε πολύ ζεστασιά, εξαιρετικά φιλικό κλίμα, παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα είναι πολλά και ο θυμός σε πολλές περιπτώσεις δικαιολογημένος για πράξεις και παραλείψεις.

Η κ. Νικολάου ανταποκρίθηκε στην πρόκληση που η ίδια έβαλε, δηλαδή να ακούσει τους πάντες χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr