Αρχική Lifestyle Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Αγία Άννα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Αγία Άννα

73
0

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μετά τη συγκινητική ανταπόκριση του κοινού στις περσινές εκδηλώσεις του στη Βόρεια Εύβοια, έρχεται για δεύτερη χρονιά πιο κοντά στους κατοίκους της, συνεχίζοντας, αυτό το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο, το πιλοτικό πρόγραμμα «Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια ‒ Οι Γέφυρες της Μουσικής». Πρόκειται για μια σημαντική δράση που εγκαινιάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 2022 και στοχεύει στην πολιτιστική αναζωογόνηση της περιοχής, φιλοδοξώντας να θέσει τα θεμέλια για την ανάληψη θεσμικών πρωτοβουλιών με μακροπρόθεσμη προοπτική.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μας προσκαλεί σε ένα διονυσιακό πάρτι-πανηγύρι στην τεράστια τροπική παραλία της Αγίας Άννας, το Σάββατο 22 Ιουλίου! Ύστερα από μία πορεία που μετρά 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή, επιλέγει φέτος να παρουσιάσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της σε μια συναρπαστική καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, συνδυάζοντας στο πρόγραμμά της την ελληνική μουσική παράδοση, λαϊκά, ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια και σύγχρονες διασκευές των τραγουδιών του Απόστολου Καλδάρα.

Από το πρόγραμμά της δεν θα λείψουν, βέβαια, και εμβληματικά τραγούδια που αγαπήσαμε, όπως τα ερμήνευσε η ίδια σε πρώτη εκτέλεση. Μαζί της εμφανίζονται οι μουσικοί: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρες), Απόστολος Τσαρδάκας (κανονάκι), Γιάννης Πούλιος (βιολί),Ταξιάρχης Γεωργούλης (ούτι, μπουζούκι), Άγης Παπαπαναγιώτου (μπάσο), Βασίλης Γιασλακιώτης (τύμπανα). Συμπαραγωγή: Prospero-Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

info

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 | 21:30 | Ελένη Τσαλιγοπούλου | Παραλία Αγίας Άννας

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr