Η Χαλκίδα είναι πλέον και επίσημα η έδρα του ελληνικού χάντμπολ, είναι το ζεστό σπίτι που έψαχνε πάντα η Εθνική ομάδα των Ανδρών που δίνει μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 στη Γερμανία.

Και την Κυριακή το απόγευμα αυτή η θέρμη με την οποία υποδέχθηκαν την ομάδα οι εκατοντάδες φίλαθλοι, έδωσε την απαραίτητη ώθηση για την πρώτη νίκη της Εθνικής στον 5ο όμιλο κόντρα στην Ολλανδία. Το σημαντικότερο όλων, ωστόσο, είναι ότι η Χαλκίδα και όλη η Εύβοια έχουν αγκαλιάσει το άθλημα αυτό ενώ γίνονται ενέργειες προκειμένου να το μάθουν τα παιδιά μας και να ασχοληθούν με αυτό χωρίς φανατισμούς και εικόνες που βλέπουμε σε άλλα αθλήματα.

Αγόρια και κορίτσια είχαν την ευκαιρία να μάθουν για το Χάντμπολ κατά τη διάρκεια των αναπτυξιακών τουρνουά που διοργανώθηκαν. Όσο για τους φιλάθλους; Δημιούργησαν μια πολλή όμορφη ατμόσφαιρα μέσα στο κλειστό, δείχνοντας ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή της πόλης μας για να φιλοξενεί την εθνική ομάδα.

Μαζί τους και η αεικίνητη Σοφία Νικολάου η οποία έμπρακτα δείχνει τη στήριξή της σε κάθε προσπάθεια γίνεται για να είναι η Εύβοια στην πρώτη γραμμή και του αθλητισμού.

Κι απ’ ότι μάθαμε η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία ήταν και ιδιαίτερα… φωνακλού, καθώς δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τις προσπάθειες της ομάδας και χάρηκε τη σημαντική νίκη. Εδωσε δε συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες όσο και σε όσους διοργάνωσαν όλη αυτή τη γιορτή – κόσμημα για τη Χαλκίδα και για όλη την Εύβοια.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr