Αρχική Πολιτική Η Άννα Παππά με την «Nέα Πόλη» υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων

Η Άννα Παππά με την «Nέα Πόλη» υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων

106
0

Η υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων Άννα Παππά ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα της για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα της παράταξης της Άννας Παππά είναι «Nέα Πόλη».

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Άννας Παππά:

Λίγες ημέρες πριν την υπέρτατη γιορτή της Χριστιανοσύνης πήρα την απόφαση να επικοινωνήσω στους πολίτες της Χαλκίδας την πρόθεση μου να είμαι ανεξάρτητη υποψήφια Δήμαρχος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το φθινόπωρο του 2023.

Αναλαμβάνω με αυτή την επιλογή μου, να ηγηθώ κίνησης καταρτισμένων και ευαισθητοποιημένων πολιτών, που επιθυμούν να δουν την πόλη μας όπως πραγματικά πρέπει να είναι. Η πρωτοβουλία είναι ξεκάθαρα μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα ,γιατί την αγκαλιάζει μια ευρεία γκάμα στελεχών από όλους τους πολιτικούς χώρους, χωρίς αγκυλώσεις και προκαταλήψεις. Με συνδετικό κρίκο τον κοινό όραμα για μια νέα Χαλκίδα και την πεποίθηση για την ύπαρξη της. Η πορεία μου ως μάχιμη αρχιτέκτονας μηχανικός είναι γνωστή, όσο και η διοικητική μου πορεία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πολλαπλασιαστικά μεγαλύτερη είναι η αξία των δεξιοτήτων των νέων στελεχών που θα πλαισιώσουν την κίνηση και που μετά το Πάσχα, θα έχω την ευκαιρία να παρουσιάσω στους πολίτες της Χαλκίδας.

Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στην κοινωνία που έχουν τη θέληση να αγωνιστούν, τη δύναμη να φέρουν μια ριζική αλλαγή νοοτροπίας, την αποδεδειγμένη αποφασιστικότητα να δημιουργήσουν μια νέα ελπίδα. Αρκεί μόνο να τις εμπνεύσουμε, να τις κινητοποιήσουμε. Χωρίς εξαρτήσεις και ιδιοτέλειες. Με αποφασιστικότητα, συνέπεια, με προοπτική και αισιοδοξία. Με ξεκάθαρες απόψεις, συγκεκριμένες πράξεις και ρεαλιστικό σχέδιο.

Ζητώ σήμερα από τους πολίτες της Χαλκίδας, να προχωρήσουμε μαζί, σταθερά και αξιόπιστα σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, σ’ αυτόν τον κοινό μας αγώνα. Ιδιαίτερα τους νέους. Έχουμε ανάγκη τις ιδέες, τις προτάσεις, το δυναμισμό, τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα τους. Να γυρίσουμε σελίδα στα δημοτικά μας πράγματα. Να δημιουργήσουμε έναν Δήμο σύγχρονο, δημοκρατικό, πρωτοπόρο, καινοτόμο και αποτελεσματικό.

Όλοι μαζί να καταφέρουμε να αλλάξουμε το μίζερο παρόν και να φτιάξουμε μαζί ένα ομορφότερο μέλλον με καθαρές απόψεις, τολμηρές λύσεις και αποφασιστικές πράξεις. Να φτιάξουμε μια ΝΕΑ ΠΟΛΗ.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr