Αρχική Lifestyle H Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Πευκί

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Πευκί

70
0

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μετά τη συγκινητική ανταπόκριση του κοινού στις περσινές εκδηλώσεις του στη Βόρεια Εύβοια, έρχεται για δεύτερη χρονιά πιο κοντά στους κατοίκους της, συνεχίζοντας, αυτό το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο, το πιλοτικό πρόγραμμα «Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια ‒ Οι Γέφυρες της Μουσικής». Πρόκειται για μια σημαντική δράση που εγκαινιάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 2022 και στοχεύει στην πολιτιστική αναζωογόνηση της περιοχής, φιλοδοξώντας να θέσει τα θεμέλια για την ανάληψη θεσμικών πρωτοβουλιών με μακροπρόθεσμη προοπτική.

Το Φεστιβάλ κλείνει το Σάββατο 29 Ιουλίου με τη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο Πευκί, η οποία υπόσχεται στο κοινό μια διαφορετική μουσική συνάντηση, στέλνοντας σε όλους το μήνυμα «Έξω καρδιά»! Θα μοιραστεί μαζί μας, μεταξύ άλλων, το νέο της τραγούδι με τίτλο «Θα στο λέω». Σε αυτή τη μουσική βραδιά, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα φέρει το παρελθόν και το παρόν σε μουσική ισορροπία, καλύπτοντας με τα τραγούδια της όλο το φάσμα του κοινού της, το οποίο αποδεδειγμένα πλέον ανήκει σε τρεις διαφορετικές γενιές. Η εντυπωσιακή επιτυχία των συναυλιών της είναι αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού, ενώ το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ξεχωριστή.

Μαζί της, επί σκηνής, οι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Κώστας Καρακατσάνης (βιολί, κιθάρα, φυσαρμόνικα), Ανδρέας Λάσος (κιθάρες), Κώστας Μυλωνάς (ντραμς).

info

Σάββατο 29 Ιουλίου | 21:30 | Άλκηστις Πρωτοψάλτη | «Έξω καρδιά» | Πευκί

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr