Οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προτείνουν για τα φετινά Χριστούγεννα το απόλυτο γιορτινό βιβλίο “Το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι” με την υπογραφή της συγγραφέως των επιτυχιών του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Μία παιδική ιστορία που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Ένα όμορφο βιβλίο που θα μπορούσε να γίνει το γιορτινό δώρο από τον Αι Βασίλη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ:

Ο Γου είναι το λατρεμένο λούτρινο γουρουνάκι του Τζακ. Βρίσκεται πάντα δίπλα του, συμπαραστάτης στα καλά και στα κακά. Μια Παραμονή Χριστουγέννων, όμως, κάτι τρομερό συμβαίνει: ο Γου χάνεται.

Έτσι ο Τζακ παρέα με το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι, τον αχώνευτο αντικαταστάτη του Γου,
θα ταξιδέψουν στη μαγική Χώρα των Χαμένων
όπου θα ζήσουν απίθανες περιπέτειες.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ

Η ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ είναι η συγγραφέας της σειράς βιβλίων Χάρι Πότερ, που έχει πουλήσει πάνω από 500 εκατομμύρια αντίτυπα, έχει μεταφραστεί σε πάνω από 80 γλώσσες και έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο σε μία σειρά οχτώ ταινιών, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Επιπλέον είναι η σεναριογράφος των ταινιών Φανταστικά Ζώα, ενώ υπήρξε μία εκ των συγγραφέων του θεατρικού Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί, στο οποίο συνεχίζεται η ιστορία του ενήλικου πλέον Χάρι.

Το 2020, επέστρεψε στον χώρο του παιδικού βιβλίου με το παραμύθι Το Ίκαμπογκ, το οποίο αρχικά δημοσιεύτηκε δωρεάν στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Τα συγγραφικά δικαιώματα έχουν παραχωρηθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Volant, για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19. Το βιβλίο έχει ήδη πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έχει βραβευτεί πολλάκις για το συγγραφικό της έργο, το οποίο περιλαμβάνει βιβλία παιδικά αλλά και ενηλίκων. Υποστηρίζει έναν αριθμό ανθρωπιστικών σκοπών μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος Volant, ενώ έχει επίσης ιδρύσει τη φιλανθρωπική οργάνωση Lumos, που μάχεται για τα δικαιώματα των παιδιών που ζουν έγκλειστα σε ιδρύματα.

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ήθελε να γίνει συγγραφέας. Ζει στη Σκοτία με την οικογένειά της.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr