Αρχική Οικονομία Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL & S.T.E.M. με θέμα τις Τέχνες – MASTERPIECE℠...

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL & S.T.E.M. με θέμα τις Τέχνες – MASTERPIECE℠ στην Χαλκίδα

87
0

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Eduact διοργανώνει το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL & S.T.E.M. με θέμα τις Τέχνες – MASTERPIECE℠!

Σκοπός του προγράμματος εκπαιδευτικής ρομποτικής είναι να εισάγει τους μαθητές στον κόσμο της τεχνολογίας, των μαθηματικών, των επιστημών και της μηχανικής, μέσα από μια διαδικασία παιγνιώδους μάθησης και πρακτικής εφαρμογής. Οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό αποκτούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης, με την εκπαιδευτική ρομποτική ως εργαλείο μάθησης και ταυτόχρονης διασκέδασης.

Το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής απευθύνεται σε 80 παιδιά Ε’ – Στ’ δημοτικού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί 2 και 3 Δεκεμβρίου 2023 στη Δημοτική Πινακοθήκη “Δημήτριος Μυταράς” στη Χαλκίδα.
-Σάββατο 2 Δεκεμβρίου: 11.30-15.00
-Κυριακή 3 Δεκεμβρίου: 10.00-13.30

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 16 ομάδες. Η κάθε ομάδα με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Eduact, θα κατασκευάσει το δικό της ρομπότ, ενώ παράλληλα τα μέλη της θα γνωρίσουν την σημασία της συνεργασίας και θα διαγωνιστούν με τις άλλες ομάδες.

Στο τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα!

Ο Αντιπεριφερειάρχης καινοτομίας,νέων τεχνολογιών και ψηφιακής διακυβέρνησης κύριος Βαρδακώστας Κωνσταντίνος δήλωσε: “Το Φεστιβάλ εκπαιδευτικής ρομποτικής είναι μια ακόμα σημαντική δράση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με σημείο αναφοράς τις νέες τεχνολογίες. Κύριος στόχος μας είναι να δώσουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις εφαρμογές ρομποτικής και φυσικά να δώσουμε στις επόμενες γενιές τα ερεθίσματα που σχετίζονται με τις τεχνολογίες του μέλλοντος.”

Οδηγίες εγγραφής

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και STEM της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας χρειάζεται να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
1. Συμπληρώστε την φόρμα δήλωσης συμμετοχής.
2. Αφού πατήσετε υποβολή στην φόρμα, η δήλωση συμμετοχής σας στο πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
3. Θα πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία για την συμμετοχή επιπλέον παιδιών

Πληροφορίες & Φόρμα Εγγραφής

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311 286 369

Δήλωση Συμμετοχής

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
**Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά μόνο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
***Η φόρμα θα είναι ενεργή από τις 20/11/2023 έως τις 26/11/2023 στις 23.59.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr