Αρχική Αθλητικά Evripos night run 2023 – Έρχεται ο νυκτερινός αγώνας δρόμου της Χαλκίδας

Evripos night run 2023 – Έρχεται ο νυκτερινός αγώνας δρόμου της Χαλκίδας

89
0

Αρχική/Αθλητικά/Evripos night run 2023 – Έρχεται ο νυκτερινός αγώνας δρόμου της Χαλκίδας

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας ο ΟΠΑΣΤΕ, η ΕΟΣΛΜΑΥ, σε συνεργασία με τους συλλόγους κλασσικού αθλητισμού στον Δήμο Χαλκιδέων και τον σύλλογο δρομέων Ευβοίας, συνδιοργανώνουν και προκηρύσσουν νυκτερινούς αγώνες δρόμου σε Δημόσιο Δρόμο στη Χαλκίδα, με την επωνυμία EVRIPOSNIGHTRUN 23.

Ο αγώνας έχει κοινωνικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν αναλογικά με τις συμμετοχές εκάστου αθλητικού συλλόγου με καταστατική έδρα στον Δήμο Χαλκιδέων , για την προμήθεια αθλητικού ή άλλου υλικού.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, με ώρα έναρξης 20:00 και θα περιλαμβάνει τα κάτωθι αγωνίσματα:
1. Αγώνας Δρόμου και δυναμικού βαδίσματος Υγείας ς 5,5 χλμ. Ανδρών-Γυναικών
2. Αγώνας 10,5χλμ Ανδρών – Γυναικών [quartermarathon [10,5 χλμ]. Γύρος Χαλκίδας]
3. Αγώνας 1 χλμ Γυμνασίων
4. Παιδικός αγώνας 1 χλμ. Δημοτικών Σχολείων και ΑΜΕΑ

Για τον σκοπό αυτό την Πέμπτη 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση του αγώνα σε όλα τα επίπεδα.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν και καταγράφηκαν προτάσεις για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του αγώνα www.evriposnightrun.gr , όπου είναι το βασικό εργαλείο του αγώνα, όπου παρέχονται όλες οι πληροφορίες διεξαγωγής του, οι εγγραφές- πληρωμές, τα αποτελέσματα, πληροφορίες για τις διαδρομές καθώς επίσης αξιοθέατα , διαμονή εστίαση κλπ.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν η Πρόεδρος, Ελένη Αϊδίνη, ο Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Νικολάου και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΔΟΑΠΠΕΧ, καθώς μέλη-τεχνικοί σύμβουλοι του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας και διοικητικά στελέχη, προπονητές αθλητικών συλλόγων και συλλόγων δρομέων.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr