Αρχική Πολιτική Ερώτηση στην Βουλή για την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου

Ερώτηση στην Βουλή για την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου

17
0

Η βουλευτής Εύβοιας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή για την άμεση ανάγκη να ενισχυθεί με προσωπικό το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Η απώλεια ενός συμπολίτη μας, έφερε με τραγικό τρόπο στο φως τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικούς πόρους του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου, το οποίο εξυπηρετεί μια μεγάλη περιοχή της Εύβοιας, ήτοι από το Αλιβέρι έως και τον Αλμυροπόταμο, αλλά και την Αμάρυνθο.

Είναι εξοργιστικό ένας άνθρωπος μόλις 52 ετών, να αναζητά άμεση βοήθεια και η απάντηση που λαμβάνει να είναι η προτροπή να οδηγήσει, με 19 πίεση, μέχρι το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, διότι δεν υπήρχε ούτε διαθέσιμο ασθενοφόρο. Για το σκοπό αυτό, κατέθεσα Κοινοβουλευτική Ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης ζητώντας να επιληφθεί της υπόθεσης.

Το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου είναι ανάγκη να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό και μέσα. Για το σκοπό αυτό ζήτησα από τον Υπουργό, τον οποίο και ευχαριστώ γιατί ανταποκρίθηκε αμέσως στο παράλληλο αίτημα μου για συνάντηση να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες έρευνας της υπόθεσης, αλλά και τρόπων στήριξης του Κέντρου Υγείας, συμπλήρωσε η κ. Καραμπατσώλη.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr