Αρχική Πολιτική Επίσκεψη Β. Αποστόλου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας

Επίσκεψη Β. Αποστόλου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας

58
0

Δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ευβοίας και πρώην Υπουργού, με αφορμή την επίσκεψή του στη Δ/νση Αστυνομίας Εύβοιας και τη συνάντησή του με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νομού – Ταξίαρχο κ. Γερογιάκομο και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας.

«Η συνάντησή μας δεν είναι μόνο η σημερινή, είναι και η καθημερινή μας συνεργασία με αρκετούς συναδέλφους σας όλα αυτά τα χρόνια. Πολλούς από εσάς σας γνωρίζω προσωπικά, συνεργαστήκαμε άψογα και θέλω να πιστεύω ότι κι εσείς αισθάνεστε τι ίδιο. Γνωρίζω καλά, και προσωπικά, τις μάχες που δίνετε μέσα σε δύσκολες συνθήκες, γυναίκες και άνδρες, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, την προσπάθεια σας να συμβαδίζετε με τις κοινωνικές αλλαγές, τη δίψα για μάθηση και υψηλούς στόχους. Για τον καθημερινό σας αγώνα, στην υπηρεσία των συμπολιτών σας, σας ευχαριστούμε.

Θεωρώ απαράδεκτη την ενέργεια της κυβέρνησης, τόσο για το ύψος του επιδόματος που σας χορήγησε, όσο και για τη φορολόγησή του, όταν μπορούσε να το χαρακτηρίσει αφορολόγητο. Εμείς την αύξηση των μισθών στο Δημόσιο θα την συνοδεύσουμε με την αύξηση του αφορολογήτου στα 10.000 ευρώ, ώστε να υπερκαλύπτεται η αύξηση και να είναι πραγματική και όχι ονομαστική. Ασφαλώς και θα ασχοληθώ με το κυρίαρχο ζήτημα της απόκτησης κατάλληλης στέγης για την κάλυψη των αναγκών όλων των υπηρεσιών του Νομού.»

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr