Αρχική Πολιτική Επισκέψεις του Σπύρου Πνευματικού σε φορείς και υπηρεσίες της Χαλκίδας

Επισκέψεις του Σπύρου Πνευματικού σε φορείς και υπηρεσίες της Χαλκίδας

85
0

Αρχική/Πολιτική/Επισκέψεις του Σπύρου Πνευματικού σε φορείς και υπηρεσίες της Χαλκίδας

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σπύρος Πνευματικός, όπου πραγματοποίησε επισκέψεις σε νευραλγικές υπηρεσίες και φορείς της πόλης και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τις υπηρεσίες από τους αρμόδιους προϊσταμένους και εργαζομένους καθώς και να συνομιλήσει με πολίτες της Χαλκίδας. 

Αρχικά, επισκέφθηκε τη ΔΟΥ Χαλκίδας, όπου συναντήθηκε με την Προϊσταμένη κ. Εύη Τύλη, καθώς και τα γραφεία του ΕΦΚΑ Χαλκίδας, όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Σταμάτη Λιάσκο.


Στη συνέχεια, βρέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου συνομίλησε με τον Διοικητή, Πύραρχο Κώνσταντίνο Ψαρρό, καθώς και με πυροσβέστες, για το δύσκολο έργο τους ενόψει και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Συναντήθηκε, επίσης, με τον νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, κ. Κώστα Χροναίο, και συζήτησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά.
Τέλος, ο κ. Πνευματικός επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, όπου συναντήθηκε με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο Λ.Σ., κ. Κωνσταντίνο Φλουρή, και ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά της Λιμενικής Αρχής, ενώ συνομίλησε και με τα στελέχη της.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr