Αρχική Πολιτική «Επανεκκίνηση» η παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Καρύστου Γιάννη Μανώλη

«Επανεκκίνηση» η παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Καρύστου Γιάννη Μανώλη

65
0

Αρχική/Πολιτική/«Επανεκκίνηση» η παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Καρύστου Γιάννη Μανώλη

Για «Επανεκκίνηση» δεσμεύτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου Γιάννης Μανώλης, παρουσιάζοντας χθες, ενώπιον πολυπληθούς κοινού, το λογότυπο του ομώνυμου συνδυασμού του οποίου θα ηγηθεί στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Θεμέλιο της πολιτικής του, όπως είπε, είναι το φθηνότερο ρεύμα για τους πολίτες της Καρυστίας, «οι οποίοι δεν έχουν μερίδιο στα ανταποδοτικά οφέλη από τις ανεμογεννήτριες».

Παράλληλα, δεσμεύτηκε για επανατοποθέτηση της Καρυστίας στον τουριστικό χάρτη της χώρας, «προβάλλοντας τα μνημεία, τη γαστρονομία και την πολιτιστική κληρονομιά της» αλλά και για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, αναφερόμενος στο οδικό δίκτυο και στο δίκτυο ύδρευσης.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που σκοπεύει να καταβάλει για την επίλυση των θεμάτων ιδιοκτησίας στην Καρυστία, ακόμα και με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αν αυτό απαιτηθεί.

«Η αίσθηση που αποκόμισα είναι ότι χρειαζόμαστε μια νέα αρχή. Για αυτό μας αξίζει η επανεκκίνηση για την Καρυστία. Όσοι αισθάνονται το τέλμα, αξίζει να μας ακολουθήσουν. Ο τόπος μας, ανήκει σε όλους τους δημότες. Με δύναμη, αποφασιστικότητα και σχέδιο θα προχωρήσουμε μπροστά. Δεσμεύομαι να αντιμετωπίσω ισότιμα κάθε δημότη ανεξαρτήτως από ποιο πολιτικό χώρο προέρχεται. Θα σπάσουμε αυγά, θα συγκρουστούμε και θα υπερασπιστούμε όσους θέλουν ένα καλύτερο μέλλον», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου.

Τον Γιάννη Μανώλη προλόγισε με θερμά λόγια ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr